White business outfit

| 7 Comments

Zilele acestea vremea ne-a făcut o bucurie şi, chiar dacă suntem încă în februarie, am avut câteva zile însorite, cu impresie de primăvară. 2bfObişnuiesc să merg la diferite evenimente unde trebuie să port ţinute office, dar niciodată nu aleg o ţinută riguroasă, prefer să o adaptez tendinţelor din modă din sezonul respectiv sau să-i dau o notă feminină, ajutându-mă de accesorii.3b5bÎn outifit-ul de astăzi predomină albul, la care am adăugat câteva accente de auriu şi negru. Ştiţi că-mi place confortul când vine vorba de haine, iar cămaşa uşor largă peste care am pus puloverul mi-a asigurat o ţinută comodă, de toată ziua. 7b4b6bCe vă place la ţinuta prezentată?

Am purtat:
Pantaloni „Stefanel” (din Fashion House Outlet)
Cămaşă, pulover, brâu, geantă “Le petit Marais” boutique (Calea Victoriei 101)
Ghete „Musette”
Colier statement „Cheri Bijou” (www.cheribijou.ro)

Ochelari “Moschino”

Mulţumesc pentru machiaj: Oana Emilia Make-up
Mulţumesc pentru fotografii: Laura Caraculacu Photography

7 Comments

 1. Desi nu cred ca ai vrut ca pantalonii sa fie piesa centrala a outfitului, mie ei mi-au atras atentia. Imi place curajul pe care il ai in alcatuirea tinutelor. Ar trebui sa-ti urmam cu toatele exemplul!

  • Am pornit oarecum de la ei, sunt la prima purtare, dar da, nu ei erau neaparat in centrul atentiei 🙂 I-am purtat chiar ieri la birou si toate fetele i-au remarcat :D.
   E posibil sa-i mai gasiti la outlet, i-am cumparat recent si au costat si foarte putin, am platit mai putin de 100 de lei.
   Ma bucur ca-ti place stilul meu, te imbratisez!

 2. Imi place tinuta per ansamblu, ma regasesc in stitul propus. Imi atrag atentia in mod deosebit puloverul si braul.. Si da..piesa top, din punctul meu de vedere, o reprezinta puloverul.

 3. Pingback: Black business outfit « MDesign

 4. Imi place foarte mult cum ai abordat tinuta office.
  Este altceva! Eeste distrctiv, arata foarte bine si este foarte profi. Imi place.:)

  xx

Leave a Reply

Required fields are marked *.