Vrei un week-end cu stil la Amsterdam, în doi?

| 0 comments

DSC06388

                                           Ţi-l oferă KLM România 🙂

KLM îşi invită toţi fanii din reţeaua Facebook să participe la un concurs în cadrul căruia poţi câştiga un week-end în doi la Amsterdam 2013, cel mai mare eveniment al anului din Olanda.

Pentru tine, turist cu simţ estetic, cultură în materie de istorie, artă şi arhitectură, Amsterdam este oraşul potrivit, care îţi va oferi o excursie cu stil, din care sunt convinsă că te vei întoarce plin de inspiraţie.

Prin regulile concursului, KLM chiar îţi uşurează documentarea şi drumul către Amsterdam, tu fiind invitat să descoperi atracţiile turistice prin intermediul aplicaţiei  „Explorează Amsterdamul”, bazată pe tehnologia Google Street View.

Premiul include 2 bilete de avion KLM pe ruta Bucureşti – Amsterdam şi retur, cu toate taxele incluse, 2 nopţi cazare în hotelul Marriott Renaissance Amsterdam şi 2 bilete de intrare la muzeul Hermitage.

Regulament:

Pentru a participa la concurs trebuie să accesezi aplicaţia de aici: http://on.fb.me/10P2t1o,  disponibilă pe pagina de Facebook a KLM România – www.facebook.com/klm.ro, şi să găseşti cel puţin 3 locaţii din cele 10 atracţii ale Amsterdamului disponibile în aplicaţie. La fiecare locație găsită, vei da check-in pentru ca  timpul realizat și scorul să fie înregistrate. Jocul va fi punctat în funcţie de timpul mediu necesar de găsire a celor 3 locaţii.

Doar cele mai importante 3 rezultate contează, deşi ai posibilitatea de a te juca de un număr nelimitat de ori.

Câştigătorul va fi jucătorul cu cel mai mare punctaj. Concursul se desfăşoară în perioada 21 mai – 23 iunie 2013, iar călătoria se va efectua până pe 31 august 2013.

Îţi urez succes şi o călătorie cu stil!

Leave a Reply

Required fields are marked *.