Vara asta am dat tocurile pe papucii “urâți” pe care mi i-am dorit mereu. Și înțeleg perfect de ce. În sfârșit, sunt la modă!

| 0 comments

b.a.o.- photographer (5 of 7)

Nu știu ce au avut designerii cu papucii ăștia (pe numele lor “FitFlops shoes”) până vara asta, dar eu îi pândesc de mult. Din cine știe ce  motive, n-am reușit să-mi cumpăr o pereche… până acum!

Sau, poate, un motiv, superficial de altfel, mi-am amintit. Nu erau la modă. Da, se găseau prin magazine, iar mie mi-au atras atenția tocmai pentru că erau altfel. Unii ar spune simplu: urâți. Ah, dar parcă am mirosit potențialul lor! Și totuși, uite că n-am mers la casa de marcat cu ei. PicMonkey Collage

Ce s-a întâmplat vara asta cu ei? Eheee, și-au dat seama designerii că merită puși pe podium. Normal că merită! Nu trebuie să fii expert în modă ca să-ți dai seama cât de comozi sunt papucii ăștia. Jur, respiră comoditate prin fiecare talpă de plută.

Iar eu…da, așa fac. Când aș putea să fiu un trendsetter, mă opresc. “Totuși, să ies în papuci pe stradă?!” Rihanna de ce are voie și eu nu?!b.a.o.- photographer (3 of 7)

Nu o mai lungesc, dar concluzionez:

– sunt ușori

– comozi de mori de plăcere

– largi (vara mi se umflă picioarele de la căldură și urăsc să-mi iasă cărnița pe lângă breteluțe)

– i-am purtat deja două zile și nu mi-au făcut nicio bubiță

– eu i-aș asorta la o mulțime de ținute, pentru că-s versatili (rochii lungi, pantaloni scurți cu tricou, blugi, fustițe etc.)

– îi găsești în multe culori, dar și cu imprimeuri interesante

– sunt ieftini

08_iunie_2016_72dpi

Ai mei au fost 62 de lei, de la Deichman și dacă te grăbești prinzi și tu, că au reduceri zilele astea.

foto: Adrian Octavian Bucur

Leave a Reply

Required fields are marked *.