Toamna aduce colecții reinventate și frumos inspirate – focus trei designeri români

| 0 comments

IMG_3005-w1200-h1200

Dress-code black&white, oameni pasionaţi de modă şi artă şi trei creatori români de frumos care-şi spun povestea brandurilor, într-o seară calmă de joi.

Ieri, la Read my Mind Tea & Fashion, la galeria Alchemia, s-au reinventat colecţii de vară, prin accesorii a reinviat spiritul rebel al Hollywood-ului din anii ’50, iar gândul la vremea rece ce urmează a inspirit noi colecţii de genţi, care să ne protejeze sub pielea diversă… micile secrete.Colaj 3

Bijuteria contemporană de autor mă încântă cu fiecare creaţie pe care o descopăr, prin fiecare tăietură altfel pe care o prezintă. Andreia Gabriela Popescu (Andreia Popescu ArtJewelry) a venit la Read my Mind Tea & Fashion cu două colecţii de bijuterii perfect sculptate – “Vol de grues” şi “Adrenaline”. Inele care imită mişcarea de la stânga la dreapta a unui evantai pe care le vedeţi în fotografii alcătuiesc colecţia “Vol de grues”, alături de coliere şi cercei.

This slideshow requires JavaScript.

Ineditele inele în formă de cască de motocicletă au fost create cu imaginaţia purtată pe un alt continent, la cascadoriile actorului James Dean, un pasionat al curselor de maşini şi motociclete. Nu cred că e nevoie de prea multă adrenalină pentru a le purta, mai ales pentru cele mai îndrăzneţe dintre voi.

Mirela Fraser Fe[Male] a revenit toamna aceasta cu piese uşor de purtat, modificate după modele prezentate la gala Avanpremiere. “Hainele sunt expresia emoţiilor noastre, iar Fe[Male] îmbracă întotdeauna femeia liberă, frumoasă, dar imprevizibilă”, spune Mirela despre cusăturile ei.

This slideshow requires JavaScript.

Brandul de genți YKYm ne-a încântat privirile seara trecută cu câteva piese unicat, care formează colecţia pentru sezonul rece și pentru care s-au folosit materiale naturale (piele de bovină, blană de ponei şi piele de şarpe). Culorile sunt unele cuminţi, iar diversitatea este cuvântul-cheie!

This slideshow requires JavaScript.

O toamnă cu stil vă doresc!

surse foto: Dalar.ro, https://www.facebook.com/ykymbagshttps://www.facebook.com/pages/Andreia-Popescu-Art-Jewelry/435409673213889https://www.facebook.com/FEMALEOFFICIAL.

Leave a Reply

Required fields are marked *.