“The Boss/ Șefa” – o comedie plină de SUCCES!

| 0 comments

the boss sefa

Pentru mine, “The Boss/Șefa” a fost filmul de marți seara. Deși n-am avut o zi full din punct de vedere intelectual, Ioana (tinepasul.com) s-a gândit să-i fiu vecină de scaun în sala de cinema (și îi mulțumesc și public pentru asta).

Și a venit la fix. M-am ferit în ultima vreme să mă așez seara la o comedie, cu atât mai mult să văd una la cinema. Poate n-am fost eu suficient de vigilentă în „a prinde” una bună sau poate comediile ce au rulat chiar au fost… răsuflate. În fine, ziceam că „The Boss”a picat la fix și chiar am râs cu toți dinții la câteva scene.

Dar, mai mult decât atât, cred că poți vedea dincolo de comedie și poți lua învățăminte din povestea de succes a unui copil orfan, căci Melissa McCarthy este în acest rol de data asta.

Câte puțin din poveste

Personajul ei, Michelle Darnell, este respinsă în copilărie de numeroase familii. Sătulă de părinți cu împrumut, evident că ajunge să nu mai creadă în familie și își jură să nu depindă de nimeni niciodată și să reușească. Își stabilește un obiectiv imposibil și reușește! Michelle este un mogul, o antreprenoare de maaare succes.

Doar că trebuie să-și învețe lecția sau întâi să plătească pentru ilegalitățile intelectuale pe care le făcea. Așa că se „răcorește” șase luni în spatele gratiilor ca apoi să o ia, din nou, de la ZERO.the boss

Se mută “cu forța” în casa fostei sale asistente (Claire), care, la rândul ei, locuiește împreună cu fiica ei (Rachel). Nimeni nu o (mai) place, nu reușește să se lipească de un nou business și intră într-o scurtă depresie (moment numai bun să descopere ce bune sunt chipsurile :)). Și brioșele făcute de Claire.

Este și dădacă pentru Rachel, iar când merge cu ea la o întâlnire a cercetașilor, îi vine o nouă idee de afacere – să creeze un imperiu al brioșelor. Angajații ei sunt copii cu tupeu, iar producția, de la cap la coadă, are loc în bucătăria lui Claire.

Și cum drumul spre succes este presărat cu piedici (vă spuneam la început că asta aveți de învățat), Michelle se luptă cu săbiile (la propriu) cu Ron, un fost iubit cu care are de încheiat câteva socoteli, culmea, tot din zona afacerilor.

Îi vinde lui afacerea, pleacă din casa poate singurelor ei prietene și învață despre lecția încrederii. Da, aceea nerezolvată din copilărie.

Să-l vezi sau să nu-l vezi?

Dacă ți se întâmplă ca mie, este ideal pentru o seară din timpul săptămânii, când vrei să te relaxezi. Așteaptă-te și la glume prelungite, care plictisesc. Dar am auzit mulți oameni râzând în sală și i-am văzut urmărind povestea.

Aruncă înainte și un ochi la trailer:

Unde și când îl vezi

Ro Image ne aduce filmul în toate cinematografele din țară începând cu 15 aprilie!

p.s. Iar dacă mergi, lasă-mi un comentariu și spune-mi cum ți s-a părut.

Leave a Reply

Required fields are marked *.