Târgul de Bucurii – târg de cadouri pentru Sărbători la care bucuriile costă puțin, dar valorează mult!

| 0 comments

cover (2)

Anul acesta înlocuim ”goana după cadouri” cu o atmosferă de poveste care ne dă de veste că Sărbătorile înseamnă în primul rând căldură sufletească.

Sâmbătă 5 decembrie, între orele 11:00 – 20:00, la Ceainăria Green Tea din București, Camelia Căpitanu organizează un târg special de cadouri pentru sărbători.

Târgul de Bucurii este ocazia perfectă pentru alegerea cadourilor într-o atmosferă relaxată, cu grijă pentru tine, cel ce vrei să dăruiești, cu multe idei de cadouri pentru oamenii pe care îi îndrăgești și cu o ocazie minunată de a fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru câțiva copilași care mai mult au suferit, decât au copilărit.

Copiii care se vor bucura de donațiile strânse fac parte din mai multe familii cu probleme financiare sau de sănătate, iar unii dintre ei pot fi întâlniți chiar la târg.felicitări cu ace de brad

În ajun de Moș Nicolae, la Târgul de Bucurii primim, gătim și dăruim:

* Haine și accesorii Mischa – cu reduceri mari și foarte mari;

* Decorațiuni hand made pentru Sărbători – realizate de artiști & designeri;

* Felicitări cu ace de brad, scorțișoară și portocală – Atelierul de Carte;

* Ceaiuri aromate și accesorii de la Green Tea;

* Clătite Caritabile făcute de Căpitan în Bucătărie cu sprijinul dulcețurilor Bunicel.ro – cu gust de fapte bune: fondurile strânse din vânzarea clătitelor vor fi bucuria copiilor de Crăciun;

* Colțul Caritabil – un cadou ales de aici, înseamnă o bucurie pentru cei mici.reduceri mischa

Camelia Căpitanu: ”Cred din tot sufletul în puterea oamenilor de a face lucruri bune unii pentru ceilalți. De asta am încredere că acest târg va aduce într-adevăr multă bucurie atât pentru voi, cei care alegeți să ne vizitați, apoi pentru persoanele pentru care cumpărați cadouri și într-un final și pentru copilașii la care vor ajunge darurile luate din banii pe care vom reuși să îi strângem. Practic, e de 3 ori bucurie – așa am ales și numele târgului.

Ești așteptat cu drag la Târgul de Bucurii, ne vedem acolo!

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.