Stil, eleganță și Trends by Adina Buzatu la Raliul Aradului KIA

| 0 comments

FashionRally_0013

Sigur, campionii de raliuri sunt obișnuiți cu podiumul. Cel de premiere. Ei bine, recent la Arad i-am văzut pe Mihai Leu, Vali Porcișteanu și Simone Tempestini, pentru a-i nominaliza în ordinea în care au câștigat titlul național, pășind pe un alt podium, inedit. Cel rezervat unei inedite prezentări de modă, cu ținute “Trends by Adina Buzatu”.

This slideshow requires JavaScript.

Norii plumburii ce pluteau amenințători deasupra Aradului nu l-au dezarmat pe Mihai Leu, organizatorul Raliului Aradului KIA. “N-am dat niciodată înapoi, n-o să încep acum! Nu mă sperie pe mine vremea“, a spus, cu bine cunoscuta-i mentalitate de campion, Mihai Leu, atunci când a fost întrebat dacă nu cumva este mai bine ca show-ul de modă să fie amânat. care preceda prezentarea oficială a echipajelor prezente la ediția din acest an a competiției.

Așadar, Adina și-a văzut de treabă și a pregătit modelele inedite, între care s-au numărat, alături de Mihai Leu, invitați speciali: domnul Gheorghe Falcă, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv; Norris Măgeanu, campionul în exercițiu al CNRD; Simone Tempestini, dar și fostul campion absolut, Vali Porcișteanu. Iar la momentul stabilit conform desfășurătorului, natura a făcut o reverență în fața stilului și eleganței, ploaia amânându-și apariția.

FashionRally_0012

Ținute pentru campioni alese…orbește!

Mii de arădeni s-au putut bucura de inedita defilare cu ținute Trends by Adina Buzatu, în care au putut fi admirate piese și accesorii de la ALBERT THURSTON, Raparo, Messagerie, BASICON, Eton Shirts, Ortigni 1930, Lords&Fools, PAUL & JOE, Sand, Daniele Fiesoli, Manymal, 40weft, SWORD 6.6.44, Bensimon, Calabrese și Ascot.

”Modele s-au descurcat excepțional, doar sunt campioni! Dacă stăpânesc atâția cai putere, era clar că vor avea o prestație bună și pe podium. Sunt fericită că le-am nimerit impecabil măsurile. I-am mulțumit lui Dumnezeu, căci, vă jur, este un risc fabulos în condițiile în care am avut drept referințe doar câteva imagini foto. Și din auzite am reușit să le găsesc stilul și personalitatea”, a declarat, zâmbitoare, Adina Buzatu.

Leave a Reply

Required fields are marked *.