Se încinge asfaltul la Auto Total Business Show

| 0 comments

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Îți plac mașinile și n-ai planuri pentru weekend? Tocmai ți-am făcut! Dă fuga la Romexpo, sâmbătă și duminică, și o să ai parte de ultimele noutăți din domeniul pieselor auto originale și aftermarket, ca și de o paradă emoționantă, frenetică, ce forțează limitele fizicii, pusă în scenă de Romanian Drift Community. Pentru entuziaștii ce vor să simtă adrenalina pompând în vene, programul va mai include Bike trial, Skate-show și Parkour. 

This slideshow requires JavaScript.

Așii driftului, Cătalin Trifan, Grigorici Ilarion, Radu Vaduva, Radu Moise, Marius Mitrache, Gabi Imreși, Iulian Jumuga, șase dintre cei mai buni piloți din campionatul național, vor combina cascadorii și demonstrații sportive extreme, într-un spectacol exploziv, cu motoarele turate la maxim, ce va include inclusiv suprema provocare, un moment de drift în tandem de șase.

Apoi nu trebuie să ratezi zona de tuning, de peste 5.000 de metri pătrați, sau demonstrația de îndemânare a celor de la PedalKick.ro, prima echipă de bike trial din Romania, care va face o demonstrație de îndemânare pe un traseu dificil, de tip “getto”, printre mașini abandonate, butoaie, furgonete și alte elemente surpriză. Eugen Nacu și Adrian PNZ sunt doi dintre cei mai împătimiți bucureșteni în arta utilizării bicicletelor în situații extreme. Au în spate peste 15 ani de antrenament, combinând expertize din domeniul mountain biking, bike trial și downhill mountain biking.

Skaterii Cristian Benescu, Cristian Cohal, Marius Diatcu și Dragoș Cârlan, precum și Mihai Octavian (BMX) promit să transforme Romexpo în capitala skatingului timp de două zile. Participanți de seamă la toate concursurile de skate autohtone, cu un palmeres de trickuri îndelung repetate, cei cinci își vor prezenta trickurile amețitoare într-un skatepark special amenajat. Atmosfera va fi întreținută de cele mai frumoase animatoare și multă muzică bună.

Salturi agresive, desprinderi neașteptate, acrobație. I-ați văzut în filme, în clipuri pe Youtube cu milioane de vizualizări, în platourile emisiunilor TV. Reborn Education, prima și singura școală de Parkour și Freerunning din România redefinește modul în care ne mișcăm în mediul urban. Nu, nu sunt supraoameni, ci pur și simplu niște atleți compleți, ce folosesc  toate elementele componente ale mediului înconjurător într-o căutare a mișcării care combină controlul, fluiditatea și impulsivitatea.

În pielea unui pilot de curse

Fanii Formulei 1 vor putea incerca senzații tari sâmbătă și duminică în Cupola de la Romexpo! Și asta pentru că singurul simulator de Formula 1 din lume ce generează o forță a accelerației de până la 3G se întoarce la AUTO TOTAL BUSINESS SHOW! La granița dintre lumea virtuală și cea reală, vizitarii vor avea ocazia să apese până la capăt pedala de acceleraţie a unui bolid nărăvaș fără a-și pune viața în pericol. Monopostul este o replică de excepție cu cea mai modernă tehnologie de force feedback, sunet surround, ecrane cu imagini în rezoluție full HD ce oferă claritate și acuratețe, toate pentru o experiență arhirealistă. Circuitele F1 sunt reproduse cu o fidelitate impresionantă. La ediția de anul trecut a evenimentului, simulatorul a constituit deliciul vizitatorilor care au parcurs peste 2300 de km. la volanul său, echivalentul celei mai lungi linii feroviare rapide din lume (Beijing-Guangzhou). Alături de simulatorul de Formula 1, pasionații de mașini vor mai putea încerca și unul dintre cele mai realiste simulatoare auto G-MOTION.

Duminică, 12 iunie, campionul național de raliuri Alex Filip va fi prezent la standul Rombat, în intervalul 12:00-14:00, pentru o sesiune de două ore de autografe, fotografii și întâlniri cu fanii. Recent reîntors de la Acropolis Rally, a treia și cea mai dură etapă din din Campionatul European de Raliuri, unde, alături de Bogdan Filip, a terminat pe poziția a treia la categoria ERC3, dedicată mașinilor cu tracțiune pe două roți, Alex Filip face parte astfel din cel de-al doilea echipaj românesc care, după Titi Aur și regretatul AdrianBerghea, a participat în această cursa în epoca modernă a raliurilor.

Programul de vizitare pentru AUTO TOTAL BUSINESS SHOW este sâmbătă și duminică, 11-12 Iunie 2016, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 20 de lei. Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

Trailer-ul oficial al evenimentului:

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.