Salsa, Tango, Bachata, Kizomba sau Swing? Hai la dans să afli despre tine! Începe History of a lost Love DANCE Festival

| 6 Comments

POZA 9- HLL-2014-III-DSC_0291

Întocmai ca în povești, balul “History of a lost Love DANCE” se deschide în București pentru trei zile și trei nopți. Este despre pasiune, dragoste, optimism și energie, și numai oameni în privirea cărora scrie așa vom întâlni acolo.

History of a lost Love DANCE Festival ne adună în zilele de 15, 16 și 17 aprilie la Hotel Caro, iar noi, invitații, trebuie să aducem doar dorință, curiozitate și chef de dans!

În schimb, suntem așteptați cu atât de multe: workshop-uri, petreceri, stiluri de dans felurite… un ring doar pentru noi.

„Dansul înseamnă cum să te exprimi, cum să socializezi mai bine și cum să dezvolți aptitudini pentru a fi parte dintr-o echipă”, zice cu voie bună Ioana Lupescu, dansator și organizator al balului.

POZA 5 -HLL-2014-I-DSC_0298

Poarta spre festival ne-o deschid DJ naționali și internaționali (din Argentina, Portugalia, Cuba, S.U.A., Croația, România), apoi vor pleca în pas de dans spre spectacole de Salsa, Tango, Bachata, Kizomba și Swing din care avem de cules inspirație.

Fă în fiecare zi ceva de care îți este frică – participă la concurs și poți dansa!

Îmi plac începuturile. N-am dansat niciodată multe dintre dansurile pe care le pot învăța acolo. E timpul, iar asta este ocazia, așa că eu voi fi acolo.

Din curiozitate, pasiune, chef de socializare sau orice altceva, te provoc să vrei să vii și tu. Scrie-mi până mâine la ora 12:00 un comentariu la sfârșitul articolului în care să-mi spui de ce vrei să ajungi la festival, iar eu îți ofer o invitație dublă cu acces full pass. Mă va ajuta random.org.

Despre artiști și program găsești info aici www.historyofalostlove.com și aici www.facebook.com/HistoryofalostLove.DanceFestival.

P.S.: Prietenilor să le spui că biletele se pot achiziționa online sau direct la Hotelul Caro in ziua evenimentului.

 

Update câștigător

Cristina, entuziasmul de acum iată că ți-a purtat noroc! Înseamă că până la 100 de ani o să ți se întâmple milioane de lucruri frumoase.

Ți-am făcut program în week-end, așa că ne vedem la festival!

hld winner

6 Comments

  1. As vrea sa ajung la festival din pasiune pentru dans si din bucuria de a cunoaste oameni noi:)

  2. Eu am descoperit de cateva luni dansul si de atunci nu ma mai pot opri nicicum – cursuri, workshopuri, iesiri in cluburi, orice prilej de dans e binevenit, asa ca ocazia de a merge la festiv mi se pare grozava!

  3. pasiunea pentru dans o am de mica , dar o practic de 5 ani..sper sa ajung la 100 de ani cu acelasi entuziasm :))

  4. As vrea sa ajung pentru a cunoaște povestea

  5. Motivul pentru care îmi doresc cu adevărat să merg este că aș putea întâlni oameni importanți din “industria” dansului, de la care avem cu toții multe de învățat. Kwenda Lima este cel care m-a făcut să vreau să ajung la HlLDF.

  6. Cine nu ar vrea sa ajunga? Bucuria de a dansa….nu se compara cu nici o alta relaxare….uiti de tot si de toate 🙂 Doar plutesti alaturi de oameni care ti seamana.

Leave a Reply

Required fields are marked *.