Piese-cheie ale acestui sezon din colecţia Meli Melo Paris

| 0 comments

Tema noii colecţii Meli Melo Paris îşi are originile în frumosul oraş plutitor din Italia – Veneţia – şi propune bijuterii şi accesorii care au la bază accente arhitecturale şi detalii din stilul baroc.
Din colecţia “Venetian Affair” am ales piese-cheie pe care, dacă ţi le achiziţionezi, nu ai cum să nu bifezi cele mai noi trenduri din moda acestui sezon.

BU8A7577
Coafura pe care o vei aborda în această primăvară ar trebui să fie una lejeră, şi îţi recomand să o fixezi cu ajutorul bentiţelor şi agrafelor simple, în nuanţe calde.

This slideshow requires JavaScript.


Gulerele rămân şi în acest an un must-have. Dacă nu ai deja unul (sau mai multe), îţi recomand un guler brodat care va completa ţinuta ta romantică din această primăvară. Pentru a-ţi personaliza outfit-urile, colierele statement opulente sunt soluţia, ai grijă dacă mai foloseşti şi alte bijuterii – să fie în acelaşi stil.

Cerceii candelabru, în culori fresh sau calde amintesc de moda într-un palat veneţian, îi poţi purta atât la rochii lejere de vară, cât şi seara, cu o rochie simplă.

This slideshow requires JavaScript.


Dacă preferi brăţările ca accesorii, la Meli Melo găseşti modele cu dantelării metalice, bijuterii care pot rămâne mult timp în caseta ta cu accesorii, pentru stilul abordat, care nu se va demoda.

This slideshow requires JavaScript.


Îţi propun trei stiluri de genţi pentru primăvară-vară. Alege o geantă încăpătoare pentru zilele aglomerate dar şi pentru plimbările relaxante în aer liber (cum este cea cu imprimeu), un plic corai pentru serile de cocktail sau un clutch “bijuterie” – pentru ocaziile speciale la care vei participa.

This slideshow requires JavaScript.


Eşarfele din noua colecţie sunt şi ele la înălţime, au culori diafane şi prezintă motive romantice sau detalii baroc într-o singură nuanţă, fiind potrivite pentru crearea de outfit-uri cât mai diverse. Le poţi utliza şi ca benţite pentru păr, la o ţinută fresh!

This slideshow requires JavaScript.


Acum, la shopping!

Leave a Reply

Required fields are marked *.