Outlet Musette

| 19 Comments

20130116_104817

Foarte aproape de staţia de metrou Timpuri Noi te loveşte o reclamă uriaşă pe care scrie „Musette Outlet” şi care nu prea te mai lasă să te concentrezi la treburile tale, pentru care te afli în zonă :D. Aşa mi s-a întâmplat ieri, când în sfârşit am reuşit să vizitez locul în care produsele din colecţiile vechi de la Musette se găsesc, la un preţ mai mic, bineînţeles.

Outletul Musette a fost deschis în urmă cu două luni, iar de o lună de zile, în camera alăturată outletului se află şi un showroom, unde se găseşte colecţia actuală din magazine.

This slideshow requires JavaScript.

Mi-a plăcut că outletul este îngrijit, încălţămintea stă pe rafturi ordonată în funcţie de mărimi, iar accesoriile şi genţile înconjoară rafturile cu pantofi.

This slideshow requires JavaScript.

Tot ce este în outlet arată foarte bine, nu am văzut defecte la niciun articol expus iar preţurile la încălţăminte pornesc şi de la 100-150 de lei, pentru o pereche de balerini. Genţile clasice şi foarte încăpătoare costă în jur de 500 de lei, iar mulţi pantofi drăguţi se vindeau la 250 de lei. Majoritatea produselor aveau aplicate reduceri de 50% şi 60%.

Adresa este Splaiul Unirii nr. 96

Cumpărături plăcute, în outlet sau în magazinul virtual!

19 Comments

 1. Vai, ce-mi plac si gentile alea gen plic supradimensionat din poza!! Mai stii cat sunt?

 2. Ultimele? 325 de lei, cam aşa 🙂

 3. Cele din poza de deasupra pantofilor , blue si snake

 4. poti spune mai exact unde anume este :-))))

  • Mihaela, cum mergi pe Splaiul Unirii către intersecţia mare de la Timpuri Noi (sau cum te uiţi spre facultăţile din zonă), outletul este pe dreapta, la 3 minute de intersecţie. Este un afiş pe clădire şi în curte sunt mai multe firme. Sper să găseşti repede!

 5. pantofii sunt si marimi mici- 36? iar preturile la pantofii cu toc..cei din poza de sub gentile-plic iti mai amintesti ce pret aveau ? sau in jur de cat ?

  multumesc anticipat!

 6. Pingback: Outlet Depot 96 | MDesign

 7. Pingback: Colecţia specială Musette a acestui sezon | MDesign

 8. ce bine, in sfarsit gasesc o parere despre acest outlet. am vazut doar din taxi panoul, in trecere prin zona, si nu stiam daca merita sa le fac o vizita. acum stiu 🙂 ma voi duce cu prima ocazie pt ca imi place musette, am mai luat lucruri la reducere de la ei.

 9. Comenzi online se fac??

 10. Ce program de funcționare are?

 11. Aveti idee daca se poate plati cu cardul?

 12. Buna seara,
  La Musette Outlet se poate folosi si voucher Musette?

  Multumesc,
  Raluca

  • Cred că un telefon la ei v-ar oferi informații corecte. Nu vreau să vă induc în eroare. Știu sigur că acel card de reduceri poate fi folosit acolo 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.