O vizită la CASA JAD şi eşti Zen!

| 0 comments

196937_134852109921287_6042882_n

Uităm foarte des de noi. Uităm să avem grijă de noi, să ne relaxăm sau să ne răsfăţăm. Unii dintre noi suntem atât de ocupaţi, „prinşi” în cine ştie ce capcane sociale încât nici măcar n-avem timp să aflăm ce anume ne relaxează, cum ne-am simţi răsfăţaţi de propria persoană.CASA JAD (2)

Nu urmează să vă spun că am descoperit ceva revoluţionar, doar am fost la o şedinţă de masaj. Ştiu, mulţi aţi încercat deja, pentru mine a fost prima şedinţă serioasă de masaj.

Am intrat în CASA JAD, săptămâna trecută, pe la ora 10:00. Eram pe cale de a întârzia şi eram puţin nervoasă că m-am pregătit pe fugă şi că am plecat uşor buimacă. Într-un spaţiu frumos, pe o stradă îngustă din zona Dorobanţi, m-a primit o fată cu ochii mari şi frumoşi, care m-a lăsat câteva minute cu un pahar de apă şi câteva fructe, spunându-mi cu o voce caldă să beau toată apa, pentru că am nevoie de hidratare înainte de masaj.CASA JAD (1) CASA JAD (4)

Terapie prin răsfăţ

Alexandra (fata cu ochii mari şi frumoşi) mi-a spus câteva cuvinte despre ce urmează să simt în timpul masajului, dar şi despre ce nu se simte imediat, însă, în timp, corpul îţi va spune că faci ceva foarte bine pentru el. Am reţinut că urmează o sesiune de “Terapie prin Răsfăţ” prin masaj terapeutic şi de relaxare (totul automatizat), pe un pat de masaj cu pietre de jad şi infraroşii.

Eu nu am mers acolo pentru terapie, ci pentru a încerca o nouă metodă de relaxare, dar e important să înţelegeţi la ce se referă cei de la CASA JAD când spun: “Terapie prin Răsfăţ”. Printre beneficiile masajului automatizat cu pietre de jad și raze infraroșii se numără: tratarea durerilor de spate, durerilor de cap, reglarea ciclului menstrual și atenuarea durerilor specifice, tratarea bolilor coloanei vertebrale (cifoză, scolioză, hernie de disc, spondiloză), îmbunătățirea circulației sanguine, sporirea tonusului general al organismului, îmbunătățirea ritmului cardiac și chiar tratarea și ameliorarea stării bolnavilor care au suferit un atac cerebral, precum și a funcților motorii ale acestora.IMG_20140702_114047 IMG_20140702_114149

Am testat

Curioasă şi cu chef de a mă pune din nou în pat J, am început masajul. E nevoie doar să te descalţi înainte; dacă ai părul prins, să ţi-l desfaci şi să-ţi laşi gândurile în salonul de aşteptare. A fost ciudată senzaţia de început, când pietrele de jad se plimbau pe spatele meu, într-un masaj blând, cald spre fierbinte. Singurele lucruri care-mi treceau apoi prin cap erau: „ce bine e!” şi „interesantă tehnologia asta!”.

Masajul a durat circa 45 de minute, în care m-am relaxat complet şi am simţit experienţa ca un răsfăţ personal, greu de explicat în cuvinte, tocmai pentru că este ceva personal, a cărui senzaţie poate fi trăită doar încercând.PhotoGrid_1404289556578(1)

Interesant pentru mine a fost că după sfârşitul şedinţei şi după o etapă finală de hidratare (de data asta am băut un ceai extrem de gustos), parcă n-aş mai fi vrut să plec, zâmbeam stării de bine şi senzaţia ”Zen” a durat toată ziua.

Acasă sau la salon
CASA JAD oferă în exclusivitate în România patul de masaj cu pietre de jad şi turmalină, o tehnologie revoluţionară care înglobează principii străvechi de Medicină Tradiţională Chineză. Patul de masaj CASA JAD permite accesul la masaj prin simpla apăsare de buton a telecomenzii şi oferă 7 tipuri de masaj automat, gândite special pentru diverse afecţiuni ale coloanei vertebrale.
Patul de masaj automatizat poate fi achiziţionat şi în rate, iar pentru cei care doresc să testeze serviciile şi să se convingă de efectele benefice ale terapiei cu jad, CASA JAD oferă şi posibilitatea masajelor contra cost, la centrul de masaj de pe Strada Crăciun nr. 3, sector 1, Bucureşti. Preţul unei şedinţe de masaj de 45 de minute este de 60 lei, iar preţul unui abonament cu 12 şedinţe/lună este de 480 lei. Centrul CASA JAD Exclusive oferă şi posibilitatea achiziţionării unor pachete special de tip VIP sau pachete de cuplu.

Leave a Reply

Required fields are marked *.