Negreșit, bucle naturale cu bigudiuri electrice

| 0 comments

bigudiuri electrice

Am încercat cu bigudiuri din plastic, din burete, am fost la coafor și părul mi-a fost coafat cu difuzorul – voiam bucle naturale, lejere… Nicio metodă nu a funcționat.

Trei coafeze mi-au recomandat bigudiurile electrice. Am aflat de aproximativ trei ani de ele, dar am crezut că este la fel de complicat precum aranjatul cu peria, când faci febră musculară și tot nu ți-a reușit coafura. Mi s-a părut dificil doar auzind denumirea lor…

Când am lucrat la proiectul Sexy & Chic în bucătărie, Elena, care s-a ocupat de coafura mea, mi-a aranjat părul cu ajutorul trusei cu bigudiuri electrice Remington KF40E. Deși știam de ele, a fost prima oară când le-am folosit, așadar am fost foarte atentă la pașii pe care trebuie să-i urmez. Rezultatul mi-a plăcut foarte mult – negreșit, am obținut bucle naturale!Fotor0730193612

Simplu, rapid, natural, ieftin

Bigudiurile sunt foarte ușor de utilizat, durează puțin peste 30 minute întregul proces. Te folosești de 20 de bigudiuri de dimensiuni diferite.

Pașii sunt extrem de simpli și sunt doar trei: încălzește bigudiurile 12-14 minute, aplică-le pe suvițele de păr și stai cu ele circa 15 minute, scoate-le și fixează coafura cu fixativ.

Câteva trucuri: Aplică bigudiurile pe părul uscat sau puțin umed (eventual cu spumă pe el), iar după ce le scoți, desfă ușor buclele cu degetele. Folosește-le pe cele mai mari în partea din față a capului, iar cu cele medii și mici coboară spre ceafă.

Cum funcționează: Bigudiurile au înveliș Teflon pentru alunecare ușoară a firului de păr și conțin miez de ceară pentru păstrarea căldurii și ondulare de durată mai lungă. Simplu!

Trusa cu bigudiuri electrice costă aproximativ 170 de lei, echivalentul a trei vizite la coafor.

Cool și la modă, nu? 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.