MDesign te poftește la cumpărături în boutique-ul “Le petit Marais”

| 2 Comments

Banner concurs final!
În apropierea Sărbătorilor de Iarnă cu toții suntem în căutarea cadourilor, ne dorim un accesoriu nou în această iarnă, sau vrem o rochie strălucitoare pe care o vom purta în seara dintre ani.
Boutique-ul cu iz parizian, Le petit Marais, amplasat pe Calea Victoriei din București, este locul unde întâlnești un mix de bun gust alcătuit din serii limitate ale brandurilor tinerilor designeri francezi dar unde este loc și de lux, Le petit Marais fiind singurul magazin din România distribuitor exclusiv al brandulurilor AXARA și Pring Paris.

xy,cnxcn

Concursul se va desfășura pe Facebook, urmând pașii de mai jos:

  • Dați LIKE paginii de facebook a blogului MDesign, din căsuța din partea dreaptă a blogului 
  • Lăsați un comentariu la afișul concursului de pe pagina de facebook cu răspunsul la întrebarea “Care este cel mai neobișnuit lucru pe care îl faceți atunci când mergeți la cumpărături?” și invitați-vă prietenii să dea Like la comentariu 🙂
  • Distribuiți pe profilul vostru de facebook afișul concursului

Top 10 cele mai apreciate comentarii vor primi cardurile cu reducere!

* Concursul începe în data de 12.12.2012, la ora 12.00 și se încheie în data de 14.12.2012, la ora 22.00.

Cardurile vor fi ridicate direct din boutique, folosind o parolă pe care o veți primi într-un mesaj privat.

Succes!

2 Comments

  1. Astazi am indurat gerul de afara si am facut o vizita magazinului “Le Petit Marais”. As fi cumparat tot magazinul, dar m-am limitat numai la 3 chestii inedite care imi lipseau din garderoba. Preturile sunt mai mult decat decente pentru calitatea pe care ti-o ofera, iar cu reducerea de care am beneficiat, pot spune ca a fost o “congelare” pe care as repeta-o si maine. Poate chiar o s-o fac, in functie de mojo-ul cu care ma trezesc :D!

  2. Cam aşa mi s-a întâmplat şi mie 😀 Dar şi personalul m-a cucerit.

Leave a Reply

Required fields are marked *.