Mă-ntorc în timp! Am spus!

| 0 comments

SSD_2037

Îmi sunt tare dragi mașinile care au făcut istorie, așa că am decis: vara asta mă-ntorc în timp. Să nu spuneți că nu v-am anunțat. Pe 25 iunie mă găsiți la Sinaia, la ediția a șasea a Concursului de Eleganță, care se va derula la Castelul Peleș, sub înaltul patronaj al MS Regelui Mihai I al României, iar între 18 și 20 august la Sibiu Rally Challenge 2016.

Concursul-de-Eleganta-Sinaia-2016

Da, am să vin cu tolba plină de povești, și am să vă rețin atenția și cu o mulțime de fotografii. Dragoș Savu, bunul meu prieten, se va afla la Sinaia, să imortalizeze vedetele unui eveniment care a atras atenția inclusiv presei internaționale și în al cărui juriu se numără, între alții, doamna Gabriele Fink, președintele Muzeului BMW, ori faimosul colecționar italian Corado Lopestro. Iar Alexandru Șeremet, Corporate Communication Manager al BMW Group, ne-a promis nu doar că o să ne țină la curent cu noutățile, ci și că se pregătește deja să ne țină companie și să ne dezvăluie poveștile legate de fiecare model al mărcii bavareze prezent la Sinaia. Despre restul, sunt sigur, fie îmi va vorbi un alt prieten vechi, Bogdan Coconoiu, președintele Retromobil Club România, fie un membru al frumoasei și dedicatei sale echipe.SSD_2047

 

Cât privește Sibiu Rally Challenge, am un singur dubiu. Și, dacă am spus că merg, nu este legat de prezența mea acolo, cu atât mai mult cu cât întrecerile organizate de Sorin Itu, Berti Panaiot și team-ul lor sunt o referință în lumea competițiilor auto de la noi. Sincer, mi-a trecut prin minte de luni bune ca anul acesta să mă număr între concurenți. Și nu stau cu mâinile în sân, explorez deja toate variantele disponibile pentru ca în august să iau startul în prima competiție din România înscrisă în calendarul Federației Internaționale de Vehicule Istorice (FIVA), al cărei traseu de 430 de km îi va purta pe concurenți prin cele mai frumoase locuri din județul Sibiu (da, trec la câțiva kilometri de Agnita, orașul meu natal), punctele de atracție principale fiind Biertan, Păltiniș, Poiana Sibiului și, desigur, celebrul Transfăgărășan. Da, vă țin la curent cu acest proiect de suflet, iar dacă între timp vreți mai multe detalii despre Sibiu Rally Challenge 2016, lucrurile sunt simple: click la adresa http://www.raliulsibiului.ro.

Leave a Reply

Required fields are marked *.