La casă nouă, CONCURS nou cu stil! SPRING TRENDS

| 0 comments

lpm banner concurs1

Nu ţi-ai lăsat încă garderoba inspirată de trendurile din acest sezon? Blogul Dalar.ro şi boutique-ul Le petit Marais pun accent pe ţinuta ta din această primăvară şi te invită la CONCURS!
PREMIUL I – Am ales o rochie într-o nuanţă pastel pentru un stil romantic (în valoare de 329 de lei şi disponibilă în mărimile S, M, L)
PREMIUL II – Stilul Pin-up la birou, inspirat de dungile sezonului, poate fi obţinut uşor dacă porţi fusta creion pe care ţi-o facem cadou împreună cu o cămaşă simplă din garderoba ta şi o pereche de pantofi stiletto! (produsul valorează 159 de lei şi este disponibil în mărimile S, M, L)
PREMIUL III – 20 de vouchere VIP cu reducere de 15% la o sesiune de shopping din colecţia de primăvară-vară disponibilă în boutique-ul Le petit Marais! Împrospătează-ţi garderoba cu creaţiile pariziene!

Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook a blogului Dalar.ro, urmând pașii de mai jos:

1: Dă like paginii Dalar.ro aici:http://www.facebook.com/dalar.ro
2: Dă like paginii Le petit Marais aici:http://www.facebook.com/pages/Le-petit-Marais/370906172979215?fref=ts
3: Distribuie public fotografia de concurs
4: Comentează sub fotografie cu textul: “Particip”

Concursul are loc în perioada 27.04.2013 – 11.05.2013 iar extragerea va fi în data de 12.05.13, prin intermediul Random.org.
Persoanele care nu au îndeplinit toţi paşii vor fi excluse de la extragere.
Fiecare persoană are dreptul la o singură înscriere!
Succes!

*Câştigătorii din afara Bucureştiului vor primi produsele prin curier iar costurile vor fi suportate de sponsor

*Produsele nu se livrează în afara ţării

Despre Le petit Marais

Boutique-ul cu iz parizian Le petit Marais, amplasat pe Calea Victoriei din București, este locul unde întâlnești un mix de bun gust alcătuit din serii limitate ale brandurilor tinerilor designeri francezi, dar unde este loc și de lux, Le petit Marais fiind singurul magazin din România distribuitor exclusiv al brandulurilor AXARA și Pring Paris.

Leave a Reply

Required fields are marked *.