Îți trebuie 20 de perechi de ochelari de soare sau una și bună? Cum găsești perechea perfectă

| 0 comments

ochelari

Mi-am dorit RayBan, apoi Dior So Real, apoi să nu-mi mai cumpăr ochelari ieftini și proști în fiecare an, de purtat doar „de sezon”.

Anul trecut, nebunia era cu cei cu lentile colorate. Mi-am luat o pereche de la H&M pentru care am plătit 25 de lei. Evident, un compromis de o vară. Partea bună – se asortau la o anume ținută și, repet, erau la modă. Ce nu era deloc bine – tot cu ochii strânși de la prea mult soare mergeam pe stradă și, eventual, la metrou îi puteam păstra la ochi, că tot aia era. Sunt zgâriați, nefolositori, deci așteaptă să fie aruncați.

Anul ăsta am ajuns la limită: “Iar e soare, iar n-am ochelari”. M-am hotărât să investesc în ceva ce-mi trebuie cu adevărat, nu să mă las din nou condusă de impulsul de moment, de tentațiile nefolositoare. Am zis așa – decât să dau iar câțiva zeci de lei pe una sau două perechi doar pentru 2016, mai bine fac o investiție. Când am avut niște extra bănuți, am pornit să-i caut.DSC07743

Pentru că ideea mea cu ochelarii încolțise de ceva timp în capul meu, am mai pășit prin magazine, ba să-i probez pe cei Dior de 2.400 de lei, ba pe unii RayBan care nu-mi veneau tocmai bine. În mall Afi știam de o insuliță cu ochelari faini. Am găsit ce-mi trebuia fix acolo. Ah, și să ții minte: NU-ȚI CUMPERI până nu simți că sunt ce trebuie, chiar dacă asta înseamnă să iei mall-urile la pas începând cu Liberty, continuând cu MegaMall și terminând cu TomisMall din Constanța (că tot ai ajuns la mare și nu porți ochelarii perfecți).

Deci, ce trebuie să aibă ochelarii de soare PERFECȚI:

  • protecție 100% UV și lentile polarizate
  • un design potrivit stilului tău vestimentar (sau stilurilor)
  • să ți se potrivească formei feței, adică să-ți placă cum îți vin
  • un preț corect (nu o să găsești o asemenea pereche la prețuri de nimic și ai grijă la fake-uri; o reducere mai mare de 50% din prețul pe care-l știi, clar trebuie să te pună pe gânduri)
  • garanție

13223700_10153702899342428_682214460_o

Mergi către producătorii ce promovează calitatea, nu brandul, nu modelul. Căci dacă faci invers, din start te-ai îndepărtat de obiectivul tău.

Alegerea mea: Polaroid, 200 de lei, cu toate cele de mai sus incluse 🙂

Să-ți fie de folos!

Leave a Reply

Required fields are marked *.