Învaţă creativitatea la workshop-ul REframe!

| 0 comments

REframe - gândește creativ(12 iulie, București)

Alături de ambiţie şi imaginaţie, creativitatea este al 3-lea cuvânt preferat al nostru. Poate că ne-am născut creativi sau poate că lucrăm pentru a fi creativi. Decât să fii invidios pe oamenii creativi, nu mai bine încerci să devii unul dintre ei?

Gândirea creativă îți oferă alte lentile, prin care tu să-ți găsești mai ușor soluții și oportunități. Nu trebuie să fii un geniu și nici să devii unul pentru a gândi creativ, ci doar să folosești instrumentele potrivite.

Aşadar, dacă vrei să inveţi creativitatea, te invităm la workshop-ul REframe, conceptul de gândire creativă care îmbină psihologia cu jocul de interacţiune şi autocunoaştere cu scopul de-a rezolva probleme personale şi profesionale. La workshop vei avea parte atât de exerciții individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și exerciții de grup și acțiune, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți.

Şi cum experiența este importantă, la acest workshop vei avea parte de 80% practică, iar exercițiile ce le experimentezi cu mentorii de acolo, le vei putea folosi mai departe, în orice domeniu al vieții tale.

Pe scurt, la REframe:

– te cunoști în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți vor da soluții.

– îți dezvolți gândirea creativă prin exerciții jucăușe, ce le poți folosi pentru orice problemă sau scop.

– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.

– îți conștientizezi limitările mentale în timp real și lucrezi la depășirea lor, prin exerciții care-ți pun la încercare convingerile.

– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.

– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira.

Când: Sâmbătă, 12 Iulie, ora 14.00

Unde: La Un Ceai (Luigi Cazzavillan nr 25), București

Durată workshop: 5h30 (cu 2 pauze de 15 min.)

Locuri disponibile: 15

Investiția ta: 100 lei

Pe lânga calitatea exercitiilor de la workshop, îți oferim consiliere creativă gratuită după încheierea workshopului, timp de o luna.

Pagină eveniment: REframe

Vinovații creativi: Vlad Dumitrescu-Petrică: co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative (caută și promovează stângaci creativi din toată lumea), pasionat de imagine, trainer. http://lefthanded-and-creative.com/

A participat în ultimii 8 ani la proiecte europene axate pe dezvoltare personală, pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership.

Raluca Mureșan: psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală Entuziasm. http://entuziasm.ro/

A organizat și susținut peste 16 workshopuri de dezvoltare personală în România, are experiență de doi ani, în terapiile de grup și jocurile metaforice.

Contact: [email protected] sau tel 0745-451089

Leave a Reply

Required fields are marked *.