În boutique-ul Le petit Marais, le-am întâlnit pe câştigătoarele concursului Spring Trends

| 0 comments

20130515_182108

Ne-am întâlnit miercuri în boutique-ul Le petit Marais cu câştigătoarele premiului I şi II din cadrul concursului Spring Trends – Ana Andrei şi Irina Stoltz, ambele din Bucureşti.20130515_190328Le-am întâmpinat cu şampanie şi bomboane şi a fost o ocazie bună să le cunoaştem, atât eu, cât şi una dintre dintre acţionarele boutique-ului Le petit Marais – Claudia Susanu.lpm premiiPrima care a sosit a fost Ana, care a venit alături de o prietenă, deja o cunoscătoare a boutique-ului. Ana ne-a povestit că a văzut concursul pe pagina de facebook Le petit Marais, a fost atrasă de premii şi a participat, uitând complet de ziua extragerii.

Totuşi, cum a aflat Ana că a câştigat? Au trecut două zile de la încheierea concursului şi am căutat-o pe facebook şi i-am dat următorul mesaj: „Ai văzut asta?”, alături de link-ul care duce la lista câştigătorilor. “Wow!” a fost reacţia ei.
Anei i-a venit foarte bine rochiţa potrivită unui stil romantic, mărimea L, şi ne-a spus că aşteaptă cu nerăbdare prima ocazie pentru a o purta.
lpm premii1Aproape de ora închiderii magazinului, dar în timp util pentru a-şi proba premiul, a ajuns în boutique şi cea de-a doua câştigătoare, Irina. Nerăbdătoare încă de la aflarea veştii că a câştigat, Irina a ajuns în sfârşit să probeze fusta în dungi câştigată, mărimea M, potrivită unui stil pin-ul la birou (şi la fix, căci Irina îşi petrece orele de lucru la birou).

Au fost nenumărate probe, împreună cu Claudia am ajutat-o să-şi creeze un outfit potrivit stilului ei, pornind de la fustă. Spre deosebire de Ana, Irina a aflat de concurs de pe pagina de facebook Dalar.ro iar în ziua în care şi-a văzut numele pe listacâştigătorilor mi-a spus: “you made my day”, cum spun americanii :).

Aşadar, ne-am cunoscut, ne-am bucurat, ne-am răsfăţat şi am râs mult.

Am fost fericită să vă cunosc, Ana şi Irina!

Leave a Reply

Required fields are marked *.