Importanța de sine

| 0 comments

cv

Importanța de sine sau cel mai tare din parcare, îşi are temelia în preceptele sexuale. Animalele îşi arată acest comportament doar în perioada de împerechere şi au drept scop obţinerea unui partener cât mai bun, pentru a perpetua cât mai bine specia.

La oameni, această capacitate de a agăţa cel mai bun partener s-a acutizat odată cu dorinţa pluridisciplinară a fanteziilor sexuale, ceea ce a dus la importanța de sine aplicată cât mai des posibil. Următorul pas a fost înnăbuşirea scopului iniţial şi adoptarea unui stil de viaţă care nu mai are rădăcini în vechile orânduiri naturale.

În general, societatea românească a rămas medievală însă cu tehnologie de secol XXI. Tehnologia a adus un soi de libertate falsificată, ceea ce a făcut să ajungă coada acolo unde e de drept capul, şi invers. Prin urmare, căderea va fi violentă.

Zilele trecute am primit un CV de la o fată de vreo 25 ani, care pusese la sfârşitul paginilor nu mai puţin de trei fotografii full-body, din care două erau în club, iar o a treia dintr-o toaletă.

După câteva zile, o altă candidată la postul de recepţioneră devansa interviul de angajare cu o oră, pe motiv că are programare la unghii.

În rest, ninge abundent şi au băgat maşini mişto de zăpadă. Occident, nu glumă!

Leave a Reply

Required fields are marked *.