Îmi vând hainele vechi. La prețuri de o cafea. Vino să scotocești!

| 0 comments

vintage clothes

Încă nu pot cu shoppingul online, prea mult. Adică să nu pipăi țoala, să nu o probez? Și să o aleg de pe un manechin cu forme ideale, sperând că-mi vine la fel? Neah, nu încă! Și, cu toate astea, sunt o tipă comodă. Tocmai din acest motiv, mi se pare mult mai practic să răscolesc rafturile magazinelor, decât să stau să dau mailuri la firma de curierat sau la magazinul online, să rezolvăm cu returul.

Dacă ești din același film, ai zis deja: daaaa, la fel și eu! Păi pe tipele ca tine și pe femeile care n-au idei „degeaba” despre hainele second-hand (adică purtate) și pe domnișoarele care ar dezbrăca pe loc o altă domnișoară a cărei țoală îi place, le invit în șifonierul meu. Până în weekend eu le pun prețuri hainelor care și-au făcut treaba pentru mine, le aranjez frumos și mă prezint la Yard Sale ediția 69, în pub-ul Jacques Pot.

Eu aș întreba: „de ce le vinzi?”. În primul rând, dacă nu ar fi haine bune și destul de dichisite, le-aș dona fără regrete. Pe acelea, deja le-am donat. Am luat contact cu domnișoare cu o situație mai puțin fericită decât a mea și știu că nu ar avea unde să le poarte și ar părea aproape o jignire să le dau hainele cu care voi veni la târg. Așa că m-am gândit să le pun prețuri mici, să încurajez reciclarea prin reutilizare și poate-mi iese și mie de-un suc și de-o mică împlinire sufletească. Și vor fi alese de vizitoare, nu băgate pe gât de mine verișoarei sau mamei sau altor persoane apropiate care, sincer, oricum nu le vor (cu adevărat).

Țin să menționez că, asemeni altor miliarde de femeie de pe lumea asta, am luptat ceva cu mintea mea pentru a renunța la ele. Dar am ales să fiu sinceră cu mine, să accept că le-a trecut vremea pentru dulapul meu și că e timpul să se mai plimbe și ele. Unele nu-mi mai vin, altele nu mă mai caracterizează, pe unele nu le-am plăcut niciodată cu adevărat. Less is more, știți vorba aia…

O să mai am și accesorii de tot felul, chiar în momentul ăsta probabil cotrobăi prin casă să le scot la lumină. Am uitat să vă zic, la Yard Sale vor mai fi și alte gagici cu chestii mișto, sunt sigură! Poate găsiți vreo comoară :D.

P.S.: Pe mine mă găsiți doar duminică 🙂

EVENIMENTUL aici: Yard Sale

DATA: weekendul 28 – 29 Ianuarie

LOCAȚIA: interior, Jacques Pot – strada Sborului nr. 2

INTERVAL ORAR: 10:30 – 18:00

photo: Pinterest.com

Leave a Reply

Required fields are marked *.