Fotografia te inspiră la colecţia A E R/ W E A R

| 0 comments

Fotografiile Danei Păun sunt o sursă uriaşă de inspiraţie pentru oamenii care au legătură cu modă. Călătoriile ei în fiecare sezon la evenimentele fashion weeks din afară au ajutat-o să facă o afacere din asta, imaginile de street style surprinse de ea ajungând să fie vândute la cele mai cunoscute reviste de modă.

Dana Păun a mai făcut un pas în lumea modei şi a lansat, în această săptămână, prima colecţie a brandului AER/WEAR, denumită Melancholic Halo.

Melancholic Halo este prima colecţie a designer-ului care descrie universul diafan, simplificat şi epurat de accesorii inutile al unei femei decise, inteligentă şi spirituală. Melancholic Halo este metafora spaţiului dintre soare şi pământ sau a celui dintre lună şi pământ.

Colecţia este povestea unei răzvrătiri reţinute – culorile restrânse precum albul, negrul şi albastrul deschid drumul unor croieli pe alocuri exagerate. AER propune siluete simple cu elemente îndrăzneţe şi materiale de calitate. Elementele colecţiei au scopul de a deveni piese de bază în garderoba unei femei puternice, încrezătoare în propria sezualitate şi cu dorinţa de a-şi afirma personalitatea prin haine fără a epata.01

Leave a Reply

Required fields are marked *.