Flori de primăvară la noua ediţie CLOUD NO. 9

| 0 comments

afis

O nouă ediţie CLOUD NO.9 POP-UP STORE, care aduce tribut primăverii, te așteaptă în acest week-end să-ţi completezi garderoba cu cele mai noi produse inspirate de trendurile acestui sezon.
La târg s-au înscris tineri creatori de produse inovative, lucrate manual şi frumos finisate, care te primesc cu umeraşe şi mese pline de îmbăcăminte, bijuterii pentru toate gusturile şi încălţăminte creată după imaginaţia ta.BooklettaDe la CLOUD NO.9 nu vor lipsi produsele bio pentru îngrijirea personală şi decoraţiunile interioare realizate manual. În atmosfera de weekend vei intra cu stil dacă guşti şi din bunătăţile din cadrul târgului.

La CLOUD NO.9 îţi poţi crea un outfit completantanteInovaţia tinerilor designeri pe care-i vei cunoaşte la CLOUD poate fi transpusă în cele mai originale outfit-uri, dacă alegi cu grijă produse mulate pe stilul tău vestimentar – de la colanţi imprimaţi şi tricouri cu mesaje fashion, până la balerini pe care îi transformi într-o nouă pereche ajutându-te de un simplu detaliu…
Printre creatorii cu care poţi sta de vorbă despre cele mai noi colecţii se află: Irenka, Moda Mania, Tom Florian, Eneada Bijoux, Mădălina Tincu, Bookletta, Passepartous, Lacen by Irina Gologan, H Art Shop, Laura Leather, Potocaliu sau Vanni Design.biscuit clothing

Paspartout

VanniDeja un vechi obicei la CLOUD NO.9, nici în acest weekend nu va lipsi tomobola care îți aduce zeci de premii din partea designerilor prezenți la eveniment.
CLOUD NO.9 IN BLOOM EDITION se oprește la Club Vault, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 29-32, unde intrarea este liberă.
Cum a fost la precedenta ediţie a târgului, poţi citi aici.

ModaMania

Sper să-ţi găseşti la CLOUD NO.9 POP-UP STORE tot ce-ţi lipseşte pentru a-ţi crea cele mai inspirate ţinute din acest sezon!

Leave a Reply

Required fields are marked *.