Femeile și pantofii – atracție magnetică. Care-i explicația? De ce IUBESC femeile pantofii?

| 5 Comments

Pantofi showroom Musette

Cu toc. Fără toc. Cu platformă. Decupați. Accesorizați. Comozi sau de purtat maxim 3 ore. Pentru ziua nunții. De purtat la birou. Colorați. Imprimați. Din piele sau material textil.

Aș putea să scriu la nesfârșit despre pantofi sau, mai bine, ar putea fi o nouă rubrică pe blog.

Ce-i cu toată nebunia asta cu pantofii?! M-am hotărât să merg la sursă și să întreb cinci femei frumoase, de vârste diferite și cu ocupații felurite, dar care știu (văzut, verificat, probat) că au ceva în comun – muuulte perechi de pantofi în dressing!

Pantofi nude Musette

ELE și iubirile lor…pantofii

Corina Neagu, 39 ani, HR Consultant, BPM Wave International și Managing Partner, 4Tree

“Cred că orice femeie are nevoie să fie frumoasă, iubită, admirată… Mai cred în culoare și în alegerea accesoriilor, așa cum cred că o pereche de pantofi poate completa excepțional o ținută sau, dimpotrivă, o poate face praf. Iar bărbații, să fim serioase, țintesc către anumite zone ale corpului, către picioare în mod special. Vorba Annei Dello Russo: Aș putea fi și dezbrăcată, atâta timp cât port perechea potrivită de pantofi”.

Andra Stănescu, 27 ani, Program Manager, LIMITLESS – Total Body Makeover și Editor la Dalar.ro

“Îmi plac pantofii pentru că mă pot ajuta să mă camuflez perfect în orice ocazie. Mă fac, pur și simplu, să zâmbesc :)”.

Pantofi stiletto Musette

 Claudia Buleandra, 22 ani, antreprenor și instructor Pilates

“Pantofii, în general, te ridică sau te coboară, din multe puncte de vedere. Pantoful te definește sau îți oglindește personalitatea, preferințele sau tipologia ta umană. Femeile își rezumă intenția și strategia de abordare prin încălțămintea aleasă în funcție de persoană sau ocazie. Pantofii se poartă și te poartă. Tu alegi unde”.

 Raluca Munteniță, 25 de ani, jurnalist

“Eu cred că pantofii oferă personalitate oricărei ținute. Mai mult, ei sunt punte de legătură spre consolidarea încrederii în sine, spre schimbarea posturii și a modului de abordare. În acord cu astfel de nevoi, sunt mereu în căutarea pantofilor ideali. Ideali într-un anumit context, la un moment dat. Cert e că această căutare nu se va sfârși vreodată!”

Iuliana Pepene, 24 ani, prezentatoare TV, Antena 1

“Roșii pentru încredere în forțele proprii, cu toc cui pentru cât mai multă senzualitate si cu vârful ascuțit ca să sublinieze feminitatea picioarelor… Da,asta am ales astăzi! Nu, de fapt nu sunt niciodată destul de hotărâtă! Ador pantofii, fie că sunt într-o culoare neutră și extrem de cuminței, fie că îți dau un aer de femme fatale, îi ador pe toți! Ca în filmul Confessions of a Shopaholic, vitrinele vorbesc cu mine… și dacă este vreun clasament pe lista unui outfit, cu siguranță aș pune pantofii pe primul loc. Nimic nu-ți dă încredere cum face o pereche de pantofi frumoși în care te simți bine și cu care ești pe cale să cucerești lumea! FEMEILE IUBESC PANTOFII! E simplu! E o stare de spirit!”

Balerini Musette

Suficiente motive?! Acum, până și bărbații ar trebui să înțeleagă cât de importanți sunt pentru noi pantofii și să nu ne mai numere perechile 😀

Dacă tot am setat ca pantofii să fie subiectul zilei, ai văzut noua colecție Toamnă/Iarnă 2015-2016 Musette? Eu am fost să-i probez și mi-au spus că te așteaptă în showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96. Pentru fanii cumpărăturilor online, pe shop-ul Musette e foarte simplu.

showroom Musette

 Colecția Musette Toamnă/Iarnă 2015-2016

This slideshow requires JavaScript.

Balerini vârf stiletto Musette

 

Fotografii: Laura Caraculacu Photography

Locație: Showroom & Outlet Musette

5 Comments

  1. Articolul ăsta mi-aduce aminte de un citat dintr-un film, In her shoes (2005):
    ”When I feel bad I like to treat myself. Clothes never look any good… food just makes me fatter… shoes always fit.”

  2. eu sunt in extaz ca putem comanda in sfarsit in strainatate 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.