Fă-ţi curat prin garderobă, donează şi sprijină mamele aflate în dificultate – Garage Sale “Touched by an Angel” –

| 0 comments

afis touched alfa roz

Fă-ţi curat prin garderobă, sigur ai hăinuţe pe care nu le mai porţi, donează-le şi vei face o bucurie tinerelor mame care se află în dificultate să-şi crească copilaşii.

Touched România, asociaţia care există pentru a transforma vieţile copiilor şi mamelor din întreaga ţară aflate în situaţii de dificultate, a creat târgul de donaţii Garage Sale “Touched by an Angel” unde eşti invitat să donezi ce nu-ţi mai trebuie de prin dulapuri. Vizitatorii le vor cumpăra, iar fondurile strânse vor merge către Touched România şi, implicit, către mămicile de sub umbrela asociaţiei.

Când?

Târgul de donaţii are loc sâmbătă, 5 aprilie 2014, între orele 11:00 şi 20:00 la Club Inspayer (str. Batistei, nr. 24A, 040, Bucureşti), iar obiectele pot fi donate până pe 30 martie.

La târg, poţi alege dintr-o gamă generoasă de produse şi activităţi. „Vanătorii” de obiecte unice de colecţie pot descoperi comori ascunse în zona de produse donate, de la haine şi accesorii, la cărţi şi jucării.

Pentru fetele cochete există o secţiune dedicată exclusiv bijuteriilor create de voluntari împreună cu mamele beneficiare ale Asociaţiei. Bijuteriile expuse spre vânzare sunt din materiale de foarte bună calitate: aur, argint, pietre naturale şi cristale Swarovski. De asemenea, dacă te gândeşti să încerci o activitate nouă, în cadrul târgului poţi participa la atelierele de creaţie de bijuterii.

Toţi vizitatorii târgului pot participa la tombola organizată în cadrul evenimentului prin completarea unui talon. În asteptarea rezultatului, poţi savura o cafea bună sau un ceai, alături de bunătăţi pregătite de voluntarii Touched, în zona de relaxare.

Vizitatorii pot confirma prezenţa la eveniment pe pagina dedicată acestuia: https://www.facebook.com/events/776664905679602/.  Persoana de contact pentru donaţii produse este Raluca Zdrobiş: [email protected] şi 0736.072.449.

Intrarea este liberă!

Despre Touched România

Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2005 în Bucureşti ca răspuns la numărul mare de copii români abandonaţi. Nouă ani mai târziu, reţeaua a crescut şi a ajutat până în prezent peste 200 de persoane.

https://www.facebook.com/touchedromania

https://www.facebook.com/touchedbyanangel.ro

*Fondurile obţinute din produsele achiziţionate de vizitatorii târgului vor fi direcţionate către achiziţionarea produselor alimentare şi acoperirea altor nevoi ale mamelor tinere aflate în situaţii de dificultate emoţională, materială sau educaţională care sunt sprijinite de către Asociaţia Touched.
 *Tariful de participare la atelierele de creaţie de bijuterii se stabileşte în funcţie de materialele folosite, astfel încât, după acoperirea acestora, diferenţa merge la fondul de donaţii al Asociaţiei.

 

 

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.