Designeri noi la Cloud no.9 IN BLOOM EDITION

| 0 comments

DSC04635-w1200-h1200

Încă un week-end la modă am petrecut pe 20 şi 21 aprilie la ediţia „IN BLOOM” a târgului Cloud no.9.
A fost soare, au fost culorile sezonului actual, au participat expozanţi noi şi printre „rafturi” s-au plimbat mulţi curioşi din lumea fashion.
Cloud no. 9 este un eveniment pe care îl susţin de două ediţii, unde întâlnesc mereu tineri pasionaţi şi cu talent care-şi cos pasiunea fie în haine, accesorii sau fel de fel de alte lucruri originale.

Stând de vorbă cu cei mai noi dintre ei, care au început să creeze frumosul cu patru luni în urmă sau care fac asta de mai mulţi ani, am tras concluzia că totul porneşte fie de la dorinţele proprii (de a avea ochelarii aceia scumpi de pe site-ul acela pretenţios), fie de la trendul pe care îl dictăm noi, pasionaţii de modă (când vrem să purtăm colanţi dar nu găsim o pereche personalizată în magazine), sau de la o idee originială de care nu s-a auzit încă în lume (cum este ideea Bookletta – cartea pentru fete şi baieţi trendy care citesc!).

This slideshow requires JavaScript.

Te las să-i cunoşti prin imagini pe Laura Leather (Laura Olaru), Happy Bow Ties (Rodica Dumitru), Moda Mania, Tom Florian, Bookletta, Biscuit Clothing, Diafan, Passepartous, Lacen by Irina Gologan, Tricouri 3D, Eneada Bijoux, Irenka şi alţii.

Aştept cu interes ediţia din iunie a târgului!
Tu ai fost la Cloud? Dacă da, cum ţi s-a părut?

Leave a Reply

Required fields are marked *.