Cu Vivolis.ro vă rezervaţi vacanţa într-un stil modern

| 0 comments

vivolis.bmp

Cui nu- plac vacanţele? Deci de OVI travel sigur aţi auzit. De vivolis.ro poate nu aţi auzit încă, pentru că este o noutate de platformă online full mobile, unde vă puteţi rezerva servicii turistice, bilete de avion, hoteluri şi pachete super city break. Cei de la OVI travel au gândit vivolis.ro şi zic că a rezultat ceva util, uşor de folosit şi accesibil de oriunde (desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil).

Cum mai toţi avem deja o părticică din noi plecată spre locuri mai înzăpezite, mai ploioase sau pur şi simplu mai aventuroase, vă spun cum vă ajută platforma vivolis.ro să faceţi primul pas spre vacanţă mai interesant.

Ce aduce nou Vivolis.ro

Platforma este una intuitivă, cu design responsive şi adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce îşi păstrează aceleaşi funcţii.

Conceptul full mobile include şi servicii de asistenţă personalizată prin popularele aplicaţii WhatsApp şi Viber, în completarea asistenţei clasice prin call-center – asta mi s-a părut e o idee foarte prietenoasă :).

Căutări flexibile şi concept de super city break

Când vă hotărâţi să începeţi căutările şi rezervările pentru vacanţă, ar fi practic să mergeţi întâi pe vivolis.ro pentru că, pe lângă clasicele servicii de rezervări bilete de avion şi hoteluri, platforma include patru tipuri de căutări flexibile precum:

* weekend search (căutare simultană pe toate week-end-urile dintr-o lună calendaristică)

* activity search (căutare bazată pe tipul de activitate pe care vreţi să o aveţi în vacanţă)

* căutarea hotelului în funcţie de obiectivele turistice lângă care doriţi să fiţi cazaţi sau…

*  căutarea unei aventuri „vivolis” – care se face în funcţie de perioada călătoriei, bugetul şi continentul dorit.

Nu vă ajunge un city break – luaţi-vă un “super city-break”

Pentru a nu numi pachetul “sejur”, cei de la vivolis.ro au găsit o denumire simpatică pentru pachetele dinamice care cuprind servicii de transport (bilet de avion) şi cazare şi care pot avea până la şapte nopţi petrecute la destinaţie – super city break. În plus, aceste pachete au tarifele disponibile în timp real pentru rezervare în momentul căutării.fotor holiday vivolis post

Jucaţi-vă puţin pe platformă şi spuneţi-mi cum vi se pare sau chiar luaţi în serios ideea de VACANŢĂ!

Leave a Reply

Required fields are marked *.