Concurs Dalar.ro & Careless Beauty: Intră în noul an cu pielea de porțelan!

| 1 Comment

banner concurs dalar

Dragilor dragi, m-am gândit să mă aliniez la perioada asta intensă a cadourilor și să pun la cale un concurs pentru voi!

Și m-am dus puțin mai departe cu acest „pentru voi”, sperând că, odată cu acest cadou, VOI veți fi mai încrezători în forțele proprii. Am chemat alături de mine un brand românesc de cosmetice pe care eu l-am testat, a cărui poveste mă inspiră și mă fascinează, în spatele căruia stă o familie ce și-a dedicat întreaga viață descoperirii miracolelor pentru pielea noastră. Și dacă eu am încredere în ei, să nu mă credeți pe cuvânt, să testați, dar să nu uitați că fac recomandări bune.

rsz_elixir_vegetal_cu_efect_regenerator_-_detaliu

Careless Beauty, compania ce a luat naștere în 1992, este singurul brand de cosmetică organică din România cu brevet de invenție. Adina Oancea, cofondator Careless Beauty, consideră că „Natura ne oferă întotdeauna antidotul problemelor pielii. Pasiunea pentru frumos și dorința de puritate și unicitate în metodele de îngrijire a pielii sunt principale indicii după care ne ghidăm călătoria. Încă de la început, ne-am propus un pariu ambițios: să producem produse cosmetice perfecte pentru piele, cu 0% substanțe de sinteză. Cosmetica organică este cosmetica pură și naturală ce aliază doar produși vegetali bogați în principii active. Avantajul extractelor din plante românești pe care le folosim este că au o penetrabilitate foarte mare, sunt recunoscute rapid de piele și dețin o compoziție chimică foarte variată, bogată în principii active”.

Mecanism concurs

Cine participă?

Vă invit pe toți să participați, indiferent de sex, indiferent de localitatea din România unde vă aflați. Condiția este să aveți nevoie de un tratament organic pentru pielea voastră (sau a cuiva drag). Și mai clar, să vă confruntați cu o afecțiune dermatologică precum: iritații ale pielii, alergii, dermatite, acnee, uscăciune a pielii, sensibilitate la schimbare de mediu și temperatură sau asfixie a tenului.

Ce câștigă?

Avem de oferit 1 premiu ce constă în minimum 2 produse Careless Beauty România corespunzătoare afecțiunii de care câștigătorul suferă.

Cum participați?

Aștept comentarii la anunțul concursului pe pagina Dalar.ro cu răspuns la: „Povestește-mi, pe scurt, care este afecțiunea care te supără”

Dacă vă place de noi, vă inviti și la câte un like pe paginile Dalar.ro & Careless Beauty.

Cât durează concursul:

3 decembrie, ora 12:00 – 10 decembrie, ora 23:00, cu extragere prin random.org și anunțare câștigător în data de 11 decembrie. Premiul va ajunge prin curier la câștigător.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vă doresc succes și frumusețe de durată, nu doar temporară!

One Comment

  1. Excesul de sebum. Imi da bataie de cap si iarna si vara. Nu am gasit produsul care sa-l mai tina in frau. Sper ca produsele de la Careless beauty sa ma ajute. Am incredere in puterea naturii!?❤️

Leave a Reply

Required fields are marked *.