Colecţia specială Musette a acestui sezon

| 2 Comments

În acest sezon, Musette se reinventează sau, mai bine zis, reinventează modelele consacrate de pantofi şi genţi create până în prezent.
Pe lângă colecţia clasică Primăvară-Vară 2013, brandul a gândit şi o colecţie specială, exclusivistă, adresată atât femeilor, cât şi domnilor.DSC04069
Am fost să admir încălţămintea şi genţile din colecţia specială în outletul Musette şi am rămas cu gândul la câteva piese, pe care mă gândesc să mi le achiziţionez pentru acest sezon.

This slideshow requires JavaScript.

Linia are la bază auriul şi argintiul, iar detaliile precum aplicaţiile metalice, desenele sau pielea perforată personalizează fiecare piesă. Pe rând mi-am oprit privirea la pantofii stiletto, clutch-urile îmbrăcate în “dantelă” din piele, balerinii presăraţi cu “zahăr” sau platformele în stilul fashionistelor de la New York.

This slideshow requires JavaScript.

V-am spus deja într-un material precedent că sandalele albe cu bicicleta desenată sunt preferatele mele, voi ce v-aţi ales?DSC04010Creaţiile din această colecţie pot fi achiziţionate doar prin comandă specială. Pentru cele mai noi colecții, vă recomand magazinul online Musette.DSC04095
În fotografie sunt alături de Cristina Bâtlan, creatoarea brandului Musette.

2 Comments

  1. Colectia speciala poate fi admirata in magazinul outlet in continuare?

  2. Da, Leti, colecţia se va găsi în outlet până când intră colecţia toamnă-iarnă 2013/2014. Spor la shopping!

Leave a Reply

Required fields are marked *.