Ceva neașteptat e mereu la colț. Știi să ceri, să observi și apoi să te bucuri?

| 0 comments

Bucuria

E trecut mult de miezul nopții (e aproape 2:00) când scriu acest articol și încă am energie să mai fac multe lucruri. Dar am hotărât că articolul este ultimul, înainte de rutina care mă pregătește de somn.

Voiam să scriu de ieri despre brunch-ul cu care Băneasa Shopping City a făcut cinste săptămâna asta, cu tema #cevaneasteptat, însă am avut alte priorități și bine că le-am avut, că cele întâmplate ieri mi-au adus mai multă inspirație, fix pentru acest material.

Pe scurt, ca să știți că aveți ocazia să câștigați ceva neașteptat din mall, centrul comercial promovează în perioada 29 noiembrie – 22 decembrie 2018, campania „Tot ce ai visat plus ceva neașteptat”. Mecanismul este simplu, spuneți pe site ce vă doriți din Băneasa Shopping City și ei vă pot îndeplini dorința. Sunt 7 premii săptămânale, iar 5 câștigători vor primi cadoul visat. Pentru a vă înscrie, trebuie să aveți un bon de cumpărături din Băneasa Shopping City din perioada 29 noiembrie – 22 decembrie cu care să vă înregistrați. Vă doresc succes, iar acum să dezvoltăm puțin ideea asta cu lucrurile neașteptate.

bruch baneasa

Un șir magic de întâmplări neașteptate

În timpul evenimentului, jurnaliștilor prezenți li s-a dat ocazia să facă un concurs pe pagina lor de facebook, unde cititorii să răspundă la întrebarea „Care a fost cel mai neașteptat cadou de Crăciun primit?”, cu promisiunea că vor primi, evident, ceva neașteptat. Mi s-a părut faină ideea și i-am dat drumul. Acest concurs a dat startul multor lucruri neașteptate ce s-au întâmplat și pe care urmează să vi le povestesc.

*Neașteptat a fost să citesc atâtea răspunsuri minunate. Am selectat răspunsul care mi-a mers cel mai mult la suflet. Sună cam așa: „Nu a fost un raspuns rapid dar acum am vazut postarea. Cel mai neasteptat cadou a fost primit in clasa a 7-a, o carte. Citeam o serie de carti de la o prietena, se numeau Casa Noptii si ea avea doar cartile pana la volumul 4, imi doream extrem de tare volumul 5 dar stiam ca parintii nu aveau bani sa o cumpere asa ca nu am zis nimanui ca imi doresc cartea. Am primit cartea cadou de la fosta prietena a fratelui meu si mi s-a parut magic ca cineva sa stie ca imi doresc cartea si sa o primesc cadou”. Apoi, i-am scris câștigătoarei.

*Neașteptat a fost să observ că mai vorbisem pe messenger o singură dată, nu ne cunoșteam, dar ea mi-a scris anul trecut după ce a văzut într-o fotografie postată de mine un breloc care-i plăcea. M-am oferit să i-l dau cadou, am aflat că amândouă suntem pasionate de brelocuri, a zis că-mi dă la schimb altul și urma să ne vedem să facem schimbul. Nu s-a întâmplat. Acum, contactând-o pentru premiu, să ne întâlnim să i-l dau, am decis că a venit timpul să schimbăm și acele brelocuri promise. Iar asta chiar s-a întâmplat, ieri.

*Neașteptat a fost să merg spre locul întâlnirii cu un șofer Uber, din Chișinău. Cu care am vorbit despre brandurile din Moldova. Am pomenit de Bucuria. Am făcut apoi un mic popas să mă văd 5 minute cu o amică din Moldova.

*Neașteptat a fost să vorbesc și cu ea despre brandurile din Moldova. Am pomenit de bomboanele Bucuria.
Mai puteți? ?)

*Neașteptat a fost să ajung la locul întâlnirii și să găsesc pe masă, ghiciți ce? O pungă cu bomboane Bucuria în care ea pusese și brelocul. „Ia-o p’asta!” – cum zice o prietenă.

*Neașteptată a fost întreaga întâlnire, am avut o conexiune incredibilă cu ea, am descoperit o mie și una de lucruri în comun și deja am pus la cale posibile proiecte împreună. Dacă vă mai detaliez și întâlnirea, cred că bat recordul de cel mai lung articol. Mă abțin, momentan.

camera din fata

Energia despre care vorbeam la începutul articolului este datorată tocmai serii neașteptate pe care am avut-o. Seară de la care nu am avut așteptări, dar pe care am creat-o, cumva, și de care m-am bucurat cu tot sufletul, moment cu moment. Cred că este important să fim deschiși spre astfel de lucruri frumoase care ni se pot întâmpla, să facem și noi ceva activ în acest sens, iar apoi, când ni se întâmplă, să nu uităm să ne bucurăm de ele.

Să vă aștepte lucruri neașteptate la fiecare colț!

P.S.: Iuli, ești invitată să completezi și partea ta de lucruri neașteptate din întâmplarea asta, dacă-ți dorești.

Leave a Reply

Required fields are marked *.