Ce aveți de cumpărat de la Doraly se poate acum online, la bucată sau en-gros

| 0 comments

doraly.ro print screen

Cum nu le știm pe toate, recunosc că de Doraly nu am auzit de foarte mult timp. Sau dacă am auzit, nu înțelegeam exact ce fel de magazin este și am presupus că au o politică greoaie, am crezut că se pot cumpăra produse doar en-gros, cum se practică la comercianții din complexul Europa.

Ei bine, pentru cei ca mine și nu numai, pasul anunțat acum de companie vine să clarifice această idee, deci să ne arate că lucrul cu ei va fi și mai ușor, așa cum vrem mulți dintre noi în aceste zile aglomerate.

După 25 de ani de comerț în offline, compania a lansat recent un marketplace cu prețuri flexibile, care încurajează vânzarea online en-gros, cu reduceri de până la 50% la comenzi mai mari. Dacă în magazinul fizic din Afumați, județul Ilfov, găsim 31 de pavilioane și 550 de comercianți de 17 naționalități care expun, în total, peste 550.000 de produse, în marketplace-ul doraly.ro avem de ales dintre 45.000 de produse distribuite în 13 categorii, listate de 160 de comercianți. O veste și mai bună este că pe site se vor găsi din ce în ce mai multe produse, mai exact, peste 100.000 de produse până la sfârșitul anului, extinderea numărului de produse urmând să continue.

Alexandru Rusu, CEO Expo Market Doraly

Alexandru Rusu, CEO-ul Doraly și fost angajat al IKEA România, a detaliat într-o conferință de presă: „doraly.ro e un business intraprenorial așezat pe un model atipic pentru piața de e-commerce. Cele patru prețuri listate în dreptul fiecărui produs de pe site încurajează vânzările online en-gros și asigură economii importante pentru clienți, de până la 50% la comenzi mai mari. Practic, am replicat online business-ul din offline pe ambele paliere: acum închiriem și spații virtuale pentru comercianți și le-am construit și rafturi digitale. O mică parte dintre ei înțeleg însă influența volumelor în business și digitalizarea, iar convingerea celor reticenți rămâne cea mai mare provocare”.

Dacă sunteți curioși ce buget de realizare necesită o platformă similată, Doraly anunță că investiția a fost de peste un milion de euro.

Atât în Expo Market Doraly, cât și pe platforma online, găsiți articole pentru casă, iluminat și electrice, articole sanitare, birotică, bricolaj, produse pentru grădină, scule și unelte, mobilier, dar și produse alimentare și băuturi.

Comanzi împreună cu prietenii, aveți reducere
Cine se hotărăște să cumpere de pe doraly.ro plătește un singur preț de livrare și primește un singur colet, indiferent de la câți comercianți comandă. Coletele vor ajunge într-un timp foarte scurt, a anunțat compania, între 16-24 de ore. Momentan, Doraly lucrează cu firma de curierat DPD, dar în viitor s-ar putea alătura și alți parteneri din acest segment.

În plus, puteți comanda produse la prețuri și mai accesibile, cu ajutorul serviciului Doraly Sharing, care permite consumatorilor să plătească mai puțin pentru un produs în funcție de numărul persoane care participă la comanda respectivă. Astfel, vor fi selectate o serie de produse pentru care se pot asocia mai mulți cumpărători la o singură comandă, fiecare dintre ei urmând să beneficieze de reduceri substanțiale.

Avantajele comercianților ce-și vor produsele pe platformă
Dacă aveți o firmă ce comercializează produse ce s-ar potrivi pe platformă, noul canal de vânzări vă asigură o vizibilitate crescută și acces la clienți din toată țara. Recent, platforma a început să înregistreze și comercianți care nu sunt chiriași ai Expo Market Doraly, dar care au o gamă de produse și resurse care permit comercializarea en-gros.

Comercianții care se înscriu pe platformă se bucură și ei de reduceri de costuri. Cu ajutorul soluției de e-fulfilment dezvoltată de Doraly, aceștia își pot depozita marfa în spațiile Doraly, pentru a minimiza costurile de transport. Serviciul e destinat și companiilor care își propun să intre pe piața din România și care pot beneficia astfel de un fronting din partea Doraly, adică asigurarea tuturor serviciilor necesare, fără ca acestea să mai fie nevoite să creeze entități juridice, să-și deschidă birouri de reprezentanță sau să-și închirieze depozite.

Planuri de viitor
doraly.ro își propune creșterea și diversificarea gamei de produse și mizează pe electronice, electrocasnice și IT, dar și pe auto-moto sau jucării în planurile de dezvoltare a platformei.

Până în 2020, reprezentanții business-ului estimează ca 10% din valoarea vânzarilor offline cumulate, care au însumat 780 milioane de euro în 2017, vor proveni din platforma doraly.ro.

În ceea ce privește parcul comercial, Doraly pregătește 12 milioane de euro pentru extinderea la nivel national cu încă un spațiu în București, însă analizează, în acest sens, și piețele din Cluj și Iași. În total, suprafața închiriabilă va crește cu opt mii de metri pătrați, până la un total de 92.000, iar numărul pavilioanelor va ajunge la 37.

Dacă aveți întrebări, scrieți-mi în comentarii. Altfel, să vă fie de folos informația!

Leave a Reply

Required fields are marked *.