Câştigă o pereche de cercei din argint cu cristale swarovski!

| 0 comments

afis concurs

Dalar.ro te provoacă la un nou concurs! Câştigă o pereche de cercei din argint cu cristale swarovski oferită de Touched by an Angel şi îşi iei premiul chiar de la târgul de donaţii Garage Sale din 5 aprilie (detalii aici). Perechea de cercei este creată chiar de mămicile susţinute de Asociaţia Touched România (detalii mai jos).

Concursul se desfăşoară exclusiv pe pagina de facebook Dalar.ro

Intră în concurs urmând pașii de mai jos:

1: Dă like paginii Dalar.ro aici: http://www.facebook.com/dalar.ro
2: Dă like paginii Touched by an Angel aici: https://www.facebook.com/touchedbyanangel.ro

3: Distribuie afişul de concurs de pe pagina de Facebook şi scrie sub el comentariul: “Particip”

Concursul are loc în perioada 27.03.2014 – 04.04.2014 (stop ora 12:00), iar extragerea se va face prin intermediul Random.org.
Persoanele care nu au îndeplinit toţi paşii vor fi excluse de la extragere.
Fiecare persoană are dreptul la o singură înscriere!
Succes!

*Participanţii pot fi doar din Bucureşti

Asociaţia Touched România

Touched România există pentru a transforma vieţile copiilor şi a mamelor din întreaga ţară aflate în situaţii de dificultate oferindu-le sprijin emoţional, material şi educaţional în vederea prevenirii separării copilului de familie şi a reintegrării socio-profesionale. Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2005 în Bucureşti ca răspuns la numărul mare de copii români abandonaţi. Nouă ani mai târziu, reţeaua a crescut şi a ajutat până în prezent peste 200 de persoane. Centrul Maternal Casa Agar previne  abandonul copiilor, ajută mamele în dificultate şi sprijină reintegrarea lor socio-profesională. De asemenea, cu sprijinul partenerilor şi voluntarilor, Asociaţia susţine copiii bolnavi sau abandonaţi din  spitalele cu secţii de oncologie pediatrică şi pentru copii abandonaţi din Bucureşti.

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.