Câştigă lecții de echitaţie şi invitaţii la Salonul Calului de la Club Equestria!

| 1 Comment

Fotor0916111950

Probe de viteză, sărituri peste obstacole, parade, dresaj sportiv pe ritmuri muzicale, cascadorii călare şi multe alte show-uri vor avea în perioada 26-29 septembrie la Salonul Calului, despre care v-am povestit mai multe aici.

Dacă sunteţi pasionaţi de echitaţie, de frumuseţea cailor sau pur şi simplu vă plac spectacolele sportive, vă sfătuiesc să nu vă faceţi program în perioada evenimentului şi vă provoc la concurs!

Ce câştigaţi?

3 dintre voi vor câştiga câte o oră de echitaţie la Club Equestria iar 4 persoane vor participa la Salonul Calului, unde ofer 2 invitaţii duble!

Cum câştigaţi?

Urmând paşii de mai jos:

-Like la pagina de Facebook Equestria

-Like la pagina de Facebook Dalar.ro

-Distribuie afişul de concurs postat aici

-Lasă un comentariu mai jos cu răspunsul la întrebarea: “Te leagă vreo amintire de echitaţie?”

 

Concursul se desfăşoară în perioada 16 –  22 septembrie, extragerea va avea loc cu random.org, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 23 septembrie.

 

Succes!

One Comment

  1. “Te leagă vreo amintire de echitaţie?”

    Am multe aminitiri legate de începutul meu în echitaţie, dar imi amintesc de o traire pe care am avut’o în timpul unei ore de călărie. O amintire destul de haioasa dar care ar fi putut avea un alt sfârşit. În timp ce mă plimbam cu Eduard (un cal alfa) şi abia reuşisem să ne sincronizăm minunat, la un padoc îndepârtat este adusă o iapă. Eduard simţind-o a pornit în galop să ajungă la ea. Nici o acţiune de a mea nu l’a făcut să se oprească. . Aveam deja imagini cum voi sări gardul, ca la o competiţie sportivă şi asta doar pentru o întânire de “amor”.
    Norocul meu a venit de la instructor, care văzând că nu mai reacţionează nici la ţipetele lui a luat’o la fugă să’l oprească. Abia în momentul în care a fost prins de capastru de instructor, Eduard s’a trezit din aceea stare de “extaz” . Am respirat uşurata că s’a terminat totul cu bine. El încă mai necheza şi se mişca agitat, cred că de nervi că a fost oprit de la aceea pornire de cal alfa pentru a cuceri o iapa frumoasa care îi facea cu ochiul.
    De aici mi’am dat seama că e foarte greu să te pui în faţa “iubirii” între doi cai, dar … între doi oameni. 

Leave a Reply

Required fields are marked *.