Câştigă frumuseţea tenului cu o şedinţă de lifting facial nechirurgical

| 9 Comments

7172_10151492304667794_1422323470_n

OK, am zis să nu mă răsfăţ doar eu la salonul Le Lotus Bleu din Bucureşti, cum v-am povestit aici că am făcut, şi am şi pentru voi o bucurie relaxantă :).

Câştigă relaxarea tenului cu o şedinţă de electrostimulare facială – echivalentul liftingului facial nechirurgical, un premiu cu stil oferit împreună cu salonul de înfrumuseţare Le Lotus Bleu.DSC07995

Electrostimularea facială este o procedură benefică musculaturii feţei redând strălucirea şi vigoarea tenului şi aduce, pe lângă asta, şi următoarele beneficii:

 • îndepărtarea ridurilor fine,
 • ameliorarea aspectului de chip obosit,
 • înlăturarea rigidizarii musculaturii feţei acolo unde există riduri de expresie,
 • căpătarea fermităţii pleoapelor superioare,
 • diminuarea cearcanelor.

Vei intra în concurs dacă urmezi pașii de mai jos:

1: Dă like paginii Dalar.ro aici: http://www.facebook.com/dalar.ro
2: Dă like paginii Le Lotus Bleu aici:http://www.facebook.com/salon.lelotusbleu?fref=ts

3: Scrie-ne aici, pe blog, sub această postare, care este pachetul de servicii de pe site-ul Le lotus Bleu care te interesează cel mai mult şi cu ce ocazie l-ai folosi?

Concursul se desfăşoară în perioada 17.06.2013 – 21.06.2013 iar extragerea va fi în data de 22.06.2013, prin intermediul Random.org.

Persoanele care nu au îndeplinit toţi paşii vor fi excluse de la extragere.
Succes!

*Câştigătorul va beneficia de terapie programând şedinţa cu cel puţin o săptămână înainte

Mai multe despre Electrostimulare Facială:

Tratamentul durează circa 30 minute, din care, timp de 15 minute electrodul se plimbă în diferitele zone ale feţei, în reprize a câte 10 contracţii musculare. Acest tratament se efectuează numai după demachierea şi curăţarea temeinică a tenului.

Este recomandat ca această procedă să fie realizată în combinaţie cu  proceduri de masaj facial, tratament cu ultrasunete sau cu aplicarea unei măşti post tratament. Rolul acestor proceduri adiţionale este de a maximiza efectele benefice ale electrostimulării oferind tenului un plus de nutrienţi necesari refacerii structurii epidermice.

Pentru rezultate bune şi de durata se recomandă tratamente regulate (2-3 ori/ săptămână) pe perioade de 4-8 săptămâni – frecvenţa tratamentelor diferă de la client la client, în funcţie de vârstă, aspectul pielii, produsele folosite pentru îngrijirea tenului etc.

 

9 Comments

 1. Pachetul de servicii de pe http://www.lelotusbleu.ro pe care l-as incerca este “Bronz de ciocolata” pentru ca soarele a devenit destul de nociv si pielea mea nu imi mai permite sa ma expun la soare.Imi doresc sa prind putina culoare avand in vedere ca sunt foarte alba. 🙂

 2. Imi place mult “Lotus Flower”, tenul meu este oboist si faptul ca nu dorm suficient (am 2 piticei destul de mici) se vede pe fata mea si pielea mea are nevoie de rasfat pentru a arata mai bine. Mi-ar placea sa fac asta inainte de plecarea in vacanta, sa arat bine si sa ma simt bine impreuna cu puisorii si sotul meu.

 3. Elixir of Beauty,sunt mamica recenta si in timpul nasterii am luat foarte mult in greutate,cu timpul le-am dat jos,dar mai sunt cateva.Ar fi benefic elixir of beauty

 4. “Lotus Flower” este alesul meu pentru o revigorare a tenului mai ales ca ar fi prima data cand incerc o sedinta de acest gen si chiar vreau sa ma conving cum va arata tenul meu dupa aceea.

 5. Pachetul “Lotus flower” suna cel mai bine. Desi toate pachetele par interesante, cel mai mult mi-ar placea sa am parte de un tratament facial pentru ca fata nu poate fi ascunsa sub haine 🙂

 6. pachetul “body change” l-as alege, a venit vara si mi-ar placa sa arat mai bine.

 7. Pachetul pe care l-as alege ar fi ,,Lotus flower” care sa ma ajute la imbunatatirea aspectului tenului pentru concediu de vara aceasta! 🙂

 8. Pachetul No stretch Marks este potrivit pentru mine deoarece am ramas cu aceste mici imprefectiuni deranjante in urma sarcinii

 9. Body Change, fiecare zi poate fi o ocazie speciala…

Leave a Reply

Required fields are marked *.