Câştigă 7 zile de mişcare şi reducere 100 de euro pentru abonament la WorldClass!

| 0 comments

voucher worldclass

Dalar.ro şi Fashion Trends Magazine trimit fashioniştii la mişcare!

Dacă eşti pasionat de modă, cu siguranţă îţi place ca hainele să se aşeze bine pe tine, iar noi te invităm la mişcare, în sala de sport!

Fă-ţi încălzirea parcurgând paşii concursului şi poţi câştiga un voucher care îţi oferă 7 zile de mişcare la oricare dintre sălile WorldClass din Bucureşti şi reducere 100 de euro la abonamentele pentru o perioadă de 6 sau 12 luni!Afis concurs voucher worldclass

Cum?

Tot ce trebuie să faci este să dai like celor 2 pagini: https://www.facebook.com/dalar.ro si https://www.facebook.com/FashionTrendsMagazineRO?fref=ts, să distribui afişul de concurs, de pe pagina de facebook Dalar.ro şi să adaugi textul “particip” sub afiş.

Concursul durează 7 zile, în perioada 30 ianarie – 6 februarie, iar câştigătorul va fi extras cu ajutorul Random.org, iar numele lui va fi publicat pe 7 februarie, aici, pe blog.

Succes!

*pentru a fi înscrişi în concurs, trebuie să urmaţi toţi paşii de mai sus
*voucherul este valabil tot anul 2014
*la acest concurs se pot înscrie doar participanţi din Bucureşti
 

Câştigător concurs voucher 7 zile la WorldClass

Dragi participanţi, vreau să vă mulţumesc pentru interes, pentru că vă doriţi să faceţi mişcare şi sper ca voucherul oferit de FashionTrends Magazine şi Dalar.ro să fie  doar începutul unui an plin de sudoare şi stare de bine!:)Fotor0217123244

Random.org a ales câştigătoarea, felicitări Marina Ardelean! Aştept datele tale pe mail: [email protected]

Leave a Reply

Required fields are marked *.