Black business outfit

| 2 Comments

“White business outfit” şi “Black business outfit” sunt ultimele articole în care propun ţinute unde predomină albul şi negrul, dar fiecare dintre ele este evidenţiată prin intermediul accesoriilor care dau strălucire şi culoare outfit-ului.
2fPapionul – un accesoriu care completează de regulă ţinuta unui bărbat, este din ce în ce mai des folosit şi la noi şi adoptat de femei, în ţinutele cu iz masculin.56

V-am propus un papion în dungi orizontale, colorate, potrivit ţinutei mele, dar voi vă puteţi juca cu texturile şi cu nuanţele, în funcţie de preferinţe şi de ţinuta pe care o alcătuiţi.

3

Şi pentru zilele stresante, vă recomand un breloc antistres precum cel din fotografii, care este în acelaşi timp şi o bijuterie cool pentru cheile voastre!

4f
1

Cum vi se par papioanele în ţinutele feminine?

Am purtat:
Pantaloni şi curea “Fashion House Outlet”
Cămaşă şi geantă “Le petit Marais” boutique (Calea Victoriei 101)
Palton “Zara”
Papion “Cachan”
Ghete “Musette”
Breloc pentru chei antistres “Moschino”

Mulţumesc pentru machiaj: Oana Emilia Make-up
Mulţumesc pentru fotografii: Laura Caraculacu Photography

2 Comments

  1. Ai foarte mult curaj sa porti un papion si sa fii in acelasi timp extrem de feminina..Nu m-as fi vazut niciodata cu un papion la gat insa vazandu-te pe tine accept provocarea…cred ca ma voi uita cu atentie la acest accesoriu si-mi voi achizitiona macar unul.

    Ps: imi place foarte mult poseta.

Leave a Reply

Required fields are marked *.