Andreea Raicu a lansat colecţia de accesorii “Serendipity”

| 3 Comments

De un an de zile, Andreea Raicu gândeşte colecţia Serendipity, o colecţie de bijuterii care cuprinde 44 de piese preţioase, din aur alb, aur galben şi diamante şi care a fost lansată săptămâna trecută. Andreea Raicu SerendipityLanţurile, brăţările şi cerceii marca Serendipity abordează într-o manieră modernă relaţia dintre femeia contemporană şi accesorii. Dorinţa femeilor de a fi în trend este tradusă într-o serie de bijuterii preţioase, cu un design simplu şi rafinat, care pot însoţi cu eleganţă orice tip de ţinută. Colecţia Serendipity este adresată pasionatelelor de accesorii care ştiu că diferenţa o fac detaliile de calitate, bine punctate şi încărcate cu semnificaţii.

Pandantivele care poartă semnătura Andreei Raicu şi sunt dublate de semnificaţii, au forme de elefant, înger, fluture, inimă, disc, hamsa şi spirală – din aur alb sau galben, putând fi achiziţionate simple sau încrustate cu diamante.

Andreea Raicu detaliază ideea colecţiei: “Povestea colecţiei a început acum un an când mi-am tatuat pe braţul drept cuvântul Serendipity. Mulţi apropiaţi m-au întreabat apoi de ce l-am ales sau ce înseamnă. Este unul dintre cuvintele cel mai greu de tradus din limba engleză. Se referă la genul de situaţie neaşteptată dar fericită – care îţi schimbă viaţa. Evident, următoarea întrebare era dacă am avut parte de astfel de situaţii. Mărturisesc că da. Din acel moment, poate pentru că m-am gândit mai mult la acest lucru şi, gândindu-mă la el mi l-am şi dorit mai mult, am avut parte de întâmplări neaşteptate şi extrem de fericite. Mi-aş dori ca toţi cei care poartă aceste bijuterii să aibă parte de Serendipity. Sunt bijuterii foarte simple, pline de simbolurile care se regăsesc în viaţa mea”.

Accesoriile Serendipity pot fi cumpărate de pe platforma on-line shop.andreearaicu.ro şi au preţuri cuprinse între 230 de lei (pentru un pandativ din aur) şi 2.600 de lei (pentru un lanţ cu pandantiv placat cu diamante).

sursa: Comunicat de presă

3 Comments

  1. Chiar ma gandeam zilele trecute ce mai face Andreea Raicu..o surpriza placuta colectia ei. Multumesc frumos MD!Preturile cum sunt?

    • Uite ca face bijuterii, deci tot in zona fashion, cum altfel? 🙂 Preţurile sunt între 230 de lei (pentru un pandativ din aur) şi 2.600 de lei (pentru un lanţ cu pandantiv placat cu diamante). Poti transmite mai departe… 😀

Leave a Reply

Required fields are marked *.