Alegeri creative, personalizate și originale pentru cadourile de Crăciun la Cloud No.9 Pop-up Store!

| 0 comments

cloud afis

Cloud No.9 Pop-up Store se deschide, în acest week-end, între orele 11.00 și 19.00, pentru o ediţie plină de magie, emoţie, surprize şi cadouri, ai cărei invitați speciali sunt brand-urile Dana by Dana Budeanu, Parlor, Venera Arapu şi MOON by Dana Rogoz.

Cloud No.9 – White Christmas Edition – se opreşte la bistro-ul La Historia, în Centrul Vechi, pe strada Sfântul Dumitru, nr. 3.

Peste 50 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, vor prezenta colecţii cu adevărat spectaculoase, care te vor inspira în alegerea celor mai originale şi mai creative cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Cei mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți, bijuterie contemporană și decorațiuni realizate manual şi-au pus la lucru creativitatea pentru a-ţi oferi cadouri unice. Pregăteşte-te pentru colecţii de sărbătoare semnate, printre alţii, de Irenka, Laura Leather, ModaMania Design, Larisa Dragna, PassepartouS, Potocaliu, Paper Flowers, Eneada, Amelie Suri, Happy Bow Ties sau Idoo.

Actriţele Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină îşi vor prezenta, în premieră la Cloud No.9 Pop-up Store, colecțiile care le poartă semnătura. D’box by Diana Dumitrescu, Dilo’s By Doiniţa Oancea și Miniart Show by Ioana Ginghină completează un decor fabulos al cumpărăturilor unicat.colaj paper flowers

Decorațiunile de Crăciun vi le alegeți tot de la Cloud, de la Paper Flowers, care prezintă flori nemuritoare, realizate manual din hârtie care păstrează momente, secrete şi spun poveşti compuse din cele mai frumoase clipe din viaţă, lăsând un parfum al amintirilor pentru fiecare purtătoare. Împodobeşte povestea de Crăciun cu coroniţele în serie limitată de la Paper Flowers, adu-le zâmbetul Sărbătorii celor dragi cu gift box-urile glam, spune-i mulţumesc prietenei bune oferindu-i un accesoriu special pentru păr şi spune-i TE IUBESC! EI prin buchetul elegant care se va păstra mereu la fel de frumos!

amelie colajPentru a doua oară la Cloud no. 9, Amelie Suri, un boutique classy de creație și design, surprinde de această dată momentele speciale de Sărbători din acest an prin colecția capsulă “Wear your Christmas”!
Fie că petreci cu colegii la petrecerea corporate, că te pregătești pentru clipe de neuitat alături de cei dragi sau petreci momentul perfect dintre nopți cu jumătatea ta, colecția capsulă de la Amelie Suri adaugă strălucire fiecărei clipe, purtându-te prin ținute lejere, elegante, care vor păstra amintirile zilelor de poveste!

Şi surprizele nu se opresc aici. Tombola Cloud No.9 îți oferă cadouri unicat, din oră în oră, create de designerii participanți la eveniment.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii, vizitează https://www.facebook.com/events/259721967511063/?notif_t=plan_user_joined.

Leave a Reply

Required fields are marked *.