“Affliction” – dedicat celor care trăiesc viața cu pasiune!

| 0 comments

magazin AFIDacă iubești viața și ești și fan al muzicii rock, acum poți găsi brandul care să îți reprezinte cu fidelitate starea de spirit, un magazin sub brandul Affliction fiind recent deshis în mall-ul AFI Palace Cotroceni.

Affliction este simbolul celor care au curajul să experimenteze, să apese până la capăt pedala de accelerație în acțiunile lor și să trăiască cum își doresc. Affliction este un brand care, în numai șapte ani de la lansarea pe piață, a reușit să devină un nume important în SUA, să-și extindă numărul de magazine în capitale importante din lume și să ajungă, din această lună, și în țara noastră.GEACA_AFFLICTION,_baieti_pret-2499_leiGEACA_AFFLICTION,pret-2499_lei
Cine poartă Affliction?
Piesele vestimentare Affliction sunt preferate de starurile rock Ozzy Osbourne, Vin Diesel și Criss Angel, de luptători MMA (Mixed Martial Arts) precum Randy Couture și George St. Pierre, sau de celebrități precum Antonia Sabato Jr, Kevin Costner. Inspirat de către cei care își trăiesc viața din plin și sunt capabili să înfrunte dificultățile pentru a depăși limitele ce le sunt impuse, echipa Affliction creează obiecte vestimentare ce se ridică la rangul de artă, inspirate din look-ul celebrilor bikeri Hell’s Angels.HANOREC_SINFUL_,pret_-399_leiROCHIE_SINFUL,pret-349_leiAffliction comercializează tricouri produse în SUA, de calitate premium, din materiale și țesături foarte bune.TRICOU_AFFLICTION,pret-_249_lei Dacă vă regăsiți în identitatea brandului, magazinul Affliction este amplasat în mall-ul AFI Palace Cotroceni (lângă patinoar) și vă așteaptă să-l vizitați.

Leave a Reply

Required fields are marked *.