Adina Buzatu îmbracă bărbaţii de Sărbători

| 2 Comments

Bloggerii de fashion au avut întâlnire săptămâna aceasta cu stilista şi femeia de afaceri Adina Buzatu. Ea ne-a introdus în lumea ei masculină, ne-a făcut să înţelegem mai bine cum e cu băieţii, cu hainele… E greu, încă! E greu în România, dar mai bine, comparativ cu anii trecuţi.DSC03563DSC03584
Adina se ocupă deja de şase ani de afacerea ei cu haine şi accesorii pentru bărbaţi, alegând, în excursiile ei de shopping, brandurile pe care pe ea o fac să spună “wow” la vederea lor, la atingerea materialelor deosebite.DSC03530DSC03542 În cele două magazine “Trends by Adina Buzatu” pe care stilista le deţine în Bucureşti a reuşit, treptat, să adune 49 de branduri şi să vândă haine de 1,3 milioane de euro în 2012, haine de calitate la un preţ decent, după cum explică chiar ea.

De când cunosc brandul Trends, mi-au plăcut culorile, imprimeurile, bretelele şi papioanele alese de Adina pentru magazinele ei. Iar acestea au prins în ţara noastră foarte bine, le vedem tot mai des la TV, purtate de vedete.

DSC03537

DSC03536Adina se poate lăuda în prezent cu un portofoliu de 20.000 de clienţi, femei şi bărbaţi (da, şi femeile poartă ţinute masculine), printre care multe nume sonore: Andreea Marin, Marius Moga, Dan Negru şi alţii.

Nu-i de mirare că și Daniel Craig a purtat în filmul Casino Royale (2006) bretele Albert Thurston (pe care le găsiţi şi în magazinele “Trends by Adina Buzatu”, la 390 de lei).
Adina Buzatu îşi petrece 90% din timp în magazinele sale, alcătuind, pentru clienţii săi, outfituri complete, personalizate.DSC03576

Pentru Sărbători, ea vă propune următoarele ţinute, pentru diferite ocazii din această perioadă.
Pentru petrecerea de sfârşit de an organizată de companie, Adina Buzatu vă propune să alegeți o pereche de jeanşi la care să asortați o cămaşă din poplin fin şi un blazer dintr-o stofă fină de lână sau catifea.
De asemenea, puteți personaliza ţinuta cu o pereche de bretele şi o batistă colorată din mătase naturală. Păşiți siguri pe ringul de dans încălţați într-o pereche de ghete din piele întoarsă fină sau pantofi coloraţi.Petrecere companie 1Petrecere companie 2

 

 

 

 

 

 

 

Adina recomandă pentru petrecerea de Crăciun din familie o ţinută comodă şi stilată formată din pantalonii din stofă de lână fină sau jeansi cu tăietură modernă (slim fit) la care puteţi asorta o cămaşă uni sau imprimată. Pentru un look complet, puteţi adăuga un cardigan sau o vestă din caşmir.

Petrecere Craciun 2Petrecere Craciun 1

 

 

 

 

 

 

 

Petrecerea de Revelion

Dacă ați optat pentru un restaurant, puteţi alege între un costum negru sau bleumarin sau clasicul smoking. Acestea trebuie să fie dintr-o stofă de calitate bună şi să aibă un croi impecabil. Cămăşa albă din poplin fin la care puteţi purta o cravată, un papion sau o eşarfă, completează o ţinută cu succes. Butonii şi ceasul fin, care trebuie doar să se întrevadă de sub manşeta cămăşii, vor definitiva cu stil această combinaţie.
În opinia Adinei Buzatu, pantofii reprezintă accesoriul care vă poate descalifica dacă nu îi alegeți pe cei potriviţi. Stilista vă recomandă să alegeți o pereche de pantofi din piele lăcuită, catifea sau piele box, cu cât mai puţine cusături vizibile.

Petrecere Revelion 1

Petrecere Revelion 2

 

 

 

 

 

 

 

Nu sunt puţini cei care se vor afla la petrecerile organizate în aer liber. În acest caz, puteți opta pentru ţinutele casual, confortabile şi călduroase. O jachetă din stofă de lână peste un

pulover pe gât şi jeanşi pot întruni toate aceste condiţii. În loc de mănuşi puteţi alege o pereche de mitene (mănuşi fără degete) din lână. Ghetele înalte, confortabile cu sau fără căptuşeală îmblănită sunt ideale pentru o astfel de petrecere outdoor.

Petrecere in aer liberSper că v-aţi gasit inspiraţia! Distracţie plăcută!

 

2 Comments

  1. foarte dragute tinutele propuse si sfaturile pentru alegerea lor de sarbatori sunt binevenite 😉 Mai asteptam aticole de gen.

  2. Mulțumesc, Alina. O să țin cont 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.