5 motive pentru care merită să vizitezi târgurile de fashion & vintage

| 0 comments

DSC07474-w1200-h1200

La târgurile de fashion&vintage din Bucureşti merg de aproape doi ani. Acestea sunt organizate în special primăvara şi toamna şi au loc în week-end-uri în diferite locaţii (pub-uri, restaurante sau hoteluri).

Târgurile de fashion & vintage strâng sub denumiri creative designeri noi sau cu tradiţie care expun haine, încălţăminte, obiecte decorative sau bijuterii de tot felul.

Motivele pentru care prefer să cumpăr de la aceste târguri şi pentru care vă sfătuiesc să le vizitaţi sunt:m1-w1200-h1200

 1. Pentru că vei avea întotdeauna outfituri personalizate – chiar dacă îţi iei doar o pereche de cercei sau o fustă simplă la bază şi personalizată de tinerii designeri, accesorizându-ţi apoi outfit-urile cu aceste piese, vei putea fi de fiecare dată altfel îmbrăcată, adoptând cu uşurinţă stiluri diferite. Vei fi unică pentru că produsele pe care ţi le achiziţionezi de la târguri sunt produse în serie mică sau unicat.m2-w1200-h1200
 2. Pentru că designerii sunt talentaţi, originali şi creează cu pasiune vei rămâne surprinsă de ideile ingenioase pe care le au tinerii designeri care expun la astfel de târguri. Se pricep de minune să recicleze produse şi vei vedea de la gentuţe realizate din bannere publicitare, până la accesorii din taste, dopuri şi cabluri.
  m3-w1200-h1200
 3. Pentru că, în raport munca depusă, preţurile sunt micicei mai mulţi designerii români aflaţi la început îşi folosesc timpul liber rămas după job pentru a lucra la frumoasele colecţii pe care le expun la târguri. Uită de ei ore în şir în micile ateliere din casele lor pentru a-şi vedea visele devenite realitate. Preţurile pe care le cer sunt nu reflectă nici pe departe munca din spate.
  m4-w1200-h1200
 4. Pentru că artiştii pe care îi vei întâlni îţi vor insufla spiritul antreprenorial e minunat să stai de vorbă cu ei, să-ţi explice cum au început, de ce au început, ce au studiat sau cum văd ei că ar trebui să porţi cel mai bine obiectele lor de suflet. Vei pleca motivată de fiecare dată de la întâlnirea fashion cu ei, mai ales când vei constata că pasiunea nu are vârstă…
  m5-w1200-h1200
 5. Pentru produsele vintage de colecţiedacă pentru tine moda este şi o artă, cu siguranţă eşti pasionată de articolele vestimentare, încălţămintea şi bijuteriile cu un aer vintage. Adunate din întreaga lume şi uşor prăfuite de timp, produsele vintage pot aduce strălucire şi originalitate garderobei tale.

Astea sunt doar principalele motive pentru care ar trebui să vizitezi târgurile de fashion din Bucureşti. De asemenea, este o ocazie potrivită să-ţi petreci timp de calitate alături de prietenele tale şi să te răsfeţi la şedinţele gratuite de make-up sau hair style.

This slideshow requires JavaScript.

Fotografiile au fost realizate la târgurile Fashion Matters, IHeart nou9, Absolutely Fabulous.

Leave a Reply

Required fields are marked *.